Merkel, Macron şi Putin au căzut de acord în privinţa importanţei unui armistiţiu în estul Ucrainei

Liderii Germaniei, Franţei şi Rusiei au avut o întrevedere sâmbătă la care au căzut de acord în privinţa importanţei de a implementa un armistiţiu în estul Ucrainei, convenit în cadrul acordurilor de la Minsk, conform unui purtător de cuvânt al Guvernului german, citat de Reuters.

2499 afișări
Imaginea articolului Merkel, Macron şi Putin au căzut de acord în privinţa importanţei unui armistiţiu în estul Ucrainei

Merkel, Macron şi Putin au căzut de acord în privinţa importanţei unui armistiţiu în estul Ucrainei

Crimeea a fost anexată de Rusia în anul 2014, în urma unui referendum controversat organizat în regiune.

Uniunea Europeană a impus sancţiuni Rusiei după anexarea regiunii ucrainene Crimeea de către Moscova în anul 2014, regimul acestora fiind înăsprit ca urmare a implicării ruse în conflictul separatist din estul Ucrainei.

Sancţiunile împotriva Rusiei vizează sectoarele apărării, energiei şi economiei. În replică, Moscova, care neagă acuzaţiile legate de susţinerea rebelilor din Ucraina, a interzis importul de produse agricole din UE.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici