Michelle Obama, la plajă în Spania, sub privirile a zeci de curioşi

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, şi fiica sa, Sasha, au petrecut un moment de destindere, vineri, pe o plajă din sudul Spaniei, sub privirile a zeci de curioşi menţinuţi la distanţă de un cordon de securitate.

48 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama, la plajă în Spania, sub privirile a zeci de curioşi

Michelle Obama, la plajă în Spania, sub privirile a zeci de curioşi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sasha, în vârstă de nouă ani, şi alţi copii din grupul de prieteni care o însoţeau pe mama sa în această scurtă vacanţă în Andalusia, au fost primii care au intrat în apele Mării Mediterane pe o plajă din Estepona, potrivit unui fotograf al AFP.

Zeci de curioşi se înghesuiau pentru a asista la scenă de la distanţă, de o parte şi de alta a cordonului de securitate instalat pe plajă de poliţie pentru a garanta securitatea celor două reprezentate ale familiei Obama.

Prima Doamnă a Statelor Unite, fiica sa şi prietenii lor petrec de miercuri o scurtă vacanţă pe Costa de Sol, unde sunt cazaţi într-un complex hotelier luxos situat în apropierea staţiunii balneare Marbella.

Joi, aceştia şi-au consacrat vizita oraşului istoric Grenada şi au asistat la un spectacol de flamenco.

Michelle Obama va fi primită duminică de regele Spaniei, Juan Carlos, şi de soţia sa, Sofia, la Palma de Mallorca, în arhipelagul Baleare, în ultima zi a sejurului prevăzut în Spania.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici