Miracol în China: O fetiţă de doi ani care a căzut de la etajul 10, salvată de o trecătoare

O fetiţă de doi ani care a căzut de la etajul zece al unui imobil din China a fost salvată de o trecătoare care s-a grăbit să prindă copilul, amortizând astfel căderea, a informat, duminică, presa chineză.

758 afișări

Wu Juping, de 31 de ani, ea însăşi mama unui bebeluş de şapte luni, a fost prezentată ca o eroină de către televiziunea chineză de pe patul de spital, unde a fost internată pentru o fractură de braţ, în timp ce fetiţa suferă de hemoragii interne şi este în stare critică.

"Mii de persoane au fost emoţionate de gestul femeii şi s-au rugat pentru refacerea rapidă a ei, dar şi a copilului", informează agenţia de ştiri din China, citată de AFP.

Wu Juping a explicat că din cauza accidentării sale va fi obligată să întrerupă alăptarea propriului copil cu trei luni mai devreme decât era prevăzut.

Accidentul s-a produs sâmbătă, în apropiere de Hangzhou, capitala provinciei Zhejiang.

Jin Dengfeng, directorul spitalului din oraşul vecin, unde este spitalizată femeia, a declarat că aceasta şi-a riscat viaţa încercând să amortizeze căderea fetiţei.

"Ar fi putut să moară sau să rămână paralizată pentru restul zilelor în cazul în care copilul i-ar fi lovit capul sau spatele", a precizat medicul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici