Noi incidente violente între suporteri şi forţele de ordine înaintea unor meciuri din Liga Europa

Opt agenţi de poliţie au fost răniţi uşor, joi, în cursul confruntărilor violente cu suporterii echipei franceze Olympique Lyon, înaintea meciului din optimile de finală ale Ligii Europa cu ŢSKA Moscova, informează site-ul postului France 24.

1290 afișări
Imaginea articolului Noi incidente violente între suporteri şi forţele de ordine înaintea unor meciuri din Liga Europa

Noi incidente violente între suporteri şi forţele de ordine înaintea unor meciuri din Liga Europa

Între 100 şi 150 de suporteri francezi au fost implicaţi în confruntări violente cu forţele de ordine.

Potrivit mai multor surse, huliganii au aruncat cu proiectile, avariind vehicule ale poliţiei. Trei suporteri violenţi au fost reţinuţi.

ŢSKA Moscova s-a calificat în faza următoare a Ligii Europa, după ce a învins. în deplasare, formaţia franceză Olympique Lyon, cu scorul de 3-2.

Tot joi, suporterii echipei franceze Olympique de Marseille au atacat şi rănit doi agenţi de securitate în zona stadionului San Mames din Bilbao, înaintea meciului din optimile de finală ale Ligii Europa disputat împotriva echipei spaniole Athletic Bilbao.

Un agent de securitate a fost rănit la nivelul gâtului cu un "obiect ascuţit", a anunţat poliţia, precizând că cel mai probabil nu a fost vorba de un cuţit.

Un individ despre care se crede că a participat la incidentele violente a fost reţinut de poliţia din regiunea bască.

Athletic Bilbao a pierdut meciul împotriva echipei Olympique de Marseille (1-2), echipa franceză mergând în faza următoare a Ligii Europa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici