O fostă Miss World a devenit cel mai tânăr primar al Gibraltarului. Imagini de senzaţie cu tânăra care a fost desemnată ”cel mai frumos primar din lume”

Kaiane Lopez, o fostă regină a frumuseţii, a devenit cel mai tânăr primar al Gibraltarului, unul din subiectele aprinse în discuţiile dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană, scrie The Telegraph.

11540 afișări
Imaginea articolului O fostă Miss World a devenit cel mai tânăr primar al Gibraltarului. Imagini de senzaţie cu tânăra care a fost desemnată ”cel mai frumos primar din lume”

O fostă Miss World a devenit cel mai tânăr primar al Gibraltarului - Imagine Your Gibraltar TV (YGTV)

În cadrul unui interviu pentru The Mail, Lopez a afirmat că se simte mândră de faptul că este britanică.

”Sunt mândră să fiu britanică. Gibraltarul aparţine de Marea Britanie şi mereu va fi aşa. De ce am dori să ne schimbăm steagul?”, a spus aceasta.

Kaiane Lopez este cel mai tânăr primar din istoria Gibraltarului şi a treia femeie care ocupă acestă funcţie. În plus, ea a fost şi prima concurentă Miss World din partea teritoriului, obţinând titlul râvnit de toate tinerele în 2009.

Presa locală o descrie ca fiind ”cel mai frumos primar din lume”, notează The Telegraph.

Fabian Picardo, ministrul-şef al Gibraltarului, a vorbit despre noul primar al teritoriului, recunoscând că decizia luată a fost cea corectă pentru că a ”promovat în lume visurile locuitorilor”.

”Ai fost Miss Gibraltar, ai fost Miss World şi acum eşti Primarul Gibraltarului”, a declarat acesta.

”Atunci când Kaiane Aldorino a devenit Miss World, ea a fost persoana care a promovat în lume visurile locuitorilor din Gibraltar. Ea a devenit o femeie liberă şi are medalia de onoare a Gibraltarului, cea mai mare distincţie. Astfel, oferindu-i onoarea de a deveni primarul nostru a fost ceva ce am făcut în mod unanim”, a încheiat Fabian Picardo.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici