Opt ruşi au fost răniţi în urma unei explozii în Siria

Ministerul rus al Apărării a anunţat, luni, că patru jurnalişti şi cinci militari au fost răniţi în urma unei explozii efectuate de teroriştii din Siria, adăugând că toţi cei răniţi se află într-o stare stabilă, relatează site-ul agenţiei Tass.

701 afișări
Imaginea articolului Opt ruşi au fost răniţi în urma unei explozii în Siria

Opt ruşi au fost răniţi în urma unei explozii în Siria

Cei patru jurnalişti erau angajaţi ai posturilor Zvezda şi NTV. Aceştia au fost răniţi după ce jihadiştii din Siria au detonat o mină de teren.

”Pe 6 noiembrie, când jurnaliştii ruşi munceau într-un cartier din oraşul Deir ez-Zor, o mină de teren a fost detonată de terorişti. Ca urmare, patru jurnalişti şi cinci ofiţeri ruşi au fost răniţi. Ofiţerii ruşi efectuau o operaţiune de neutralizare a minelor de teren”, se arată într-un comunicat al Ministerului rus al Apărării.

Toţi răniţii au fost transportaţi la baza militară din Khmeimim, unde au primit îngrijiri medicale.

”Potrivit medicilor, viaţa lor nu este în pericol”, adaugă Ministerul de Apărare al Rusiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici