Peste 100 de morţi şi 700 de răniţi, în urma cutremurului din Indonezia

Peste 100 de persoane au murit şi aproximativ 700 au fost rănite în urma cutremurului care s-a produs miercuri în provincia Aceh din Indonezia, au anunţat joi autorităţile din această ţară, citate de Le Figaro.

688 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de morţi şi 700 de răniţi, în urma cutremurului din Indonezia

Peste 100 de morţi şi 700 de răniţi, în urma cutremurului din Indonezia

Eforturile echipelor de căutare au fost încetinite joi de mai multe blocaje în trafic în zona unde a fost localizat epicentrul seismului, la Pidie Jaya, unde se află aproximativ 140.000 de locuitori.

"Sunt multe camioane ale Guvernului şi vehicule private care transportă materiale (...), dar acest lucru cauzează multe blocaje în trafic (...)", a declarat Paul Dillon, în numele Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie.

Imagini difuzate de posturile de televiziune arată pacienţi îngrijiţi în corturi improvizate, în parcări, spitalele fiind supraaglomerate.

Joi, autorităţile au anunţat că bilanţul victimelor a ajuns la 102 morţi, peste 700 de răniţi şi că mii de persoane au fost strămutate. În această zi sunt programate căutări într-o piaţă care a fost distrusă şi unde cel puţin 5 persoane sunt blocate sub dărâmături.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici