Scenele din casa în care a fost ucis Osama ben Laden arată viaţa simplă de familie a acestuia

Scene surprinse în complexul rezidenţial în care Osama ben Laden a fost ucis în noaptea de duminică spre luni arată viaţa simplă de familie pe care acesta a avut-o în oraşul pakistanez Abbottabad, unde ar fi locuit cel mult şase ani, relatează Daily Express, în ediţia electronică de miercuri.

883 afișări
Imaginea articolului Scenele din casa în care a fost ucis Osama ben Laden arată viaţa simplă de familie a acestuia

Scenele din casa în care a fost ucis Osama ben Laden arată viaţa simplă de familie a acestuia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucării, biciclete pentru copii şi vase de gătit au fost găsite împrăştiate prin camerele vilei luate cu asalt de un comando american, care l-a ucis pe liderul al-Qaida.

Ben Laden ar fi avut patru soţii şi până la 25 de copii. Autorităţile din Pakistan au luat în grijă 14 femei şi copii, găsiţi în complexul rezidenţial în valoare de aproximativ un milion de dolari. Cel mai căutat terorist din lume ar fi împărţit însă casa cu alte două familii.

Comercianţi locali au povestit că doi angajaţi se ocupau de toate treburile din casă pentru ben Laden. Aceştia cumpărau Coca-Cola, chipsuri şi bomboane pentru copii, de la un magazin din apropiere. Tot ei cumpărau şi haine pentru copii şi se ocupau de întreţinerea maşinii.

Un poliţist local a afirmat că vila în care locuia ben Laden îi aparţinea lui Arshad Khan, un cetăţean afgan care o cumpărase în urmă cu cinci ani şi care acum ar fi dispărut. Potrivit unor surse, el ar fi avut legături şi cu regiunea pakistaneză Swat sau cu oraşul Peshawar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici