Silvio Berlusconi, desemnat "Starul rock al anului"

Stilul de viaţă al premierului italian, Silvio Berlusconi, a determinat ediţia italiană a revistei Rolling Stone să îl desemneze "Starul rock al anului", el fiind urmat de Barack Obama şi de Papa Benedict al XVI-lea, transmite agenţia ANSA, în pagina electronică.

19 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi, desemnat "Starul rock al anului"

Silvio Berlusconi, desemnat "Starul rock al anului" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pofta sa de viaţă şi stilul de viaţă inimitabil i-au adus o popularitate incredibilă la nivel internaţional, în special în acest an", potrivit unui citat publicat pe coperta ediţiei din decembrie a revistei, care apare marţi.

Termenul «rock&roll» nu este suficient pentru a-i face dreptate premierului care captează atenţia presei, spune editorul Carlo Antonelli. Împătimiţi ai petrecerilor precum Rod Stewart, Brian Jones sau Keith Richard, chiar în anii cei mai sălbatici, erau ''novici'' în comparaţie cu premierul italian, scrie ziaristul.

Silvio Berlusconi, care a avut o vară fierbinte în urma dezvăluirilor despre viaţa sa privată, a fost ales în unanimitate de echipa editorială a revistei Rolling Stone.

În vârstă de 73 de ani, premierul italian şi-a surclasat toţi rivalii prin abilitatea de a "trăi în lumina reflectoarelor", cu acţiuni "demne de cel mai bun star rock''. Fotografia de pe copertă a unui Berlusconi stilizat a fost realizată de americanul Shepard Fairey, care a creat posterele Hope pentru campania prezidenţială a lui Barack Obama.

De altfel, preşedintele american ocupă locul al doilea în clasamentul Rolling Stone al persoanelor care au reprezentat cel mai bine valorile rock&rollu-lui. Papa Benedict al XVI-lea este pe locul al treilea pentru că în această lună va scoate pe piaţă un CD de cântece religioase realizat de aceeaşi casă de discuri cu care colaborează trupa Nirvana.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici