SONDAJ: Majoritatea cetăţenilor germani nu cred că imigraţia favorizează creşterea riscului terorist

Majoritatea cetăţenilor germani nu consideră că politicile Guvernului Angela Merkel favorabile imigraţiei au favorizat creşterea riscurilor teroriste în Germania, arată un sondaj prezentat de revista Stern.

1187 afișări
Imaginea articolului SONDAJ: Majoritatea cetăţenilor germani nu cred că imigraţia favorizează creşterea riscului terorist

SONDAJ: Majoritatea cetăţenilor germani nu cred că imigraţia favorizează creşterea riscului terorist

Peste 1,1 milioane de imigranţi extracomunitari au ajuns în anul 2015 în Germania, pe fondul abordării flexibile a cancelarului Angela Merkel.

Conform unui sondaj efectuat de Institutul Forsa, 69% dintre cetăţenii germani nu cred că există o legătură directă între sosirea extracomunitarilor şi producerea a două atentate revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Un sirian care urma să fie expulzat în Bulgaria s-a aruncat în aer şi a murit, pe 24 iulie, în orăşelul german Ansbach, rănind alte zece persoane.

Anterior, un adolescent despre care se bănuieşte că ar fi fost din Afganistan sau Pakistan a fost împuşcat mortal de poliţie după ce a atacat cinci persoane cu un topor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici