Statele Unite vor continua "până în ultimul moment" operaţiunile de evacuare din Kabul

  • Statele Unite vor continua "până în ultimul moment" operaţiunile de evacuare din Kabul
  • Pentagon: "Vom fi în măsură să continuăm operaţiunile de evacuare pe cale aeriană până în ultimul moment"
358 afișări
Imaginea articolului Statele Unite vor continua "până în ultimul moment" operaţiunile de evacuare din Kabul

Sursa foto: Mediafaxfoto

Trupele americane vor continua până "în ultimul moment" operaţiunile de evacuare de la Aeroportul din Kabul, a anunţat vineri Departamentul american al Apărării, conform Agenţiei France-Presse.

"Vrem să finalizăm această misiune la sfârşitul lunii, vom fi în măsură să continuăm operaţiunile de evacuare pe cale aeriană până în ultimul moment", a declarat John Kirby, purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

Generalul american William Taylor a declarat că, potrivit celor mai noi informaţii, un singur terorist sinucigaş a participat la atacurile comise joi în zona Aeroportului din Kabul.

Atacurile de joi s-au soldat, conform bilanţului prezentat de agenţia Reuters, cu moartea a 92 de persoane, inclusiv a 13 militari americani.

Reţeaua teroristă sunnită Stat Islamic a revendicat, joi seară, atacurile comise în zona Aeroportului din Kabul.

Preşedintele SUA, Joseph Biden, a condamnat vehement atentatele din Kabul şi a avertizat că armata americană îi va depista pe teroriştii care le-au comis.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici