Video TAIFUNUL Soudelor a provocat moartea a cel puţin opt persoane în China - VIDEO

Taifunul Soudelor a afectat, duminică, regiuni din estul Chinei, provocând moartea a cel puţin opt oameni, forţând evacuarea altor 200.000 şi evacuarea a sute de zboruri, informează agenţia China Nouă.

276 afișări

Anterior, Taifunul Soudelor a provocat moartea a şase persoane în Taiwan.

Începând de sâmbătă, taifunul a început să afecteze provinciile chineze Fujian, Zhejiang şi Jiangxi.

Ulterior, taifunul a fost catalogat furtună tropicală.

Opt persoane au murit în oraşul Hangzhou, unde au fost doborâţi sute de copaci, s-au înregistrat inundaţii şi alunecări de teren.

Aproximatov 200.000 de oameni au fost evacuaţi, iar două milioane de locuinţe nu au electricitate.

Peste 530 de curse aeriene au fost anulate şi 190 de trenuri de mare viteză au fost suspendate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici