TRAGEDIE într-o staţiune turistică din Columbia: Şase morţi şi 16 persoane date dispărute, după ce o ambarcaţiune de agrement s-a scufundat

Cel puţin şase persoane au decedat, iar alte 16 sunt în continuare date dispărute, după ce o ambarcaţiune de agrement s-a scufundat în apropiere de staţiunea turistică Guatape din Columbia, au anunţat autorităţile, potrivit BBC News online.

826 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE într-o staţiune turistică din Columbia: Şase morţi şi 16 persoane date dispărute, după ce o ambarcaţiune de agrement s-a scufundat

Şase morţi, 16 persoane date dispărute, după ce o ambarcaţiune de agrement s-a scufundat în Columbia (Imagine: Twitter)

La bordul ambarcaţiunii care naviga pe un lac din nord-vestul Columbiei se aflau aproximativ 170 de oameni. Autorităţile au indicat că până în acest moment au fost salvate 133 de persoane. Peste 20 de supravieţuitori au fost transportaţi la un spital din Guatape.

Potrivit martorilor oculari, nava s-a scufundat rapid, în decurs de doar câteva minute.

 

 

Luis Bernardo Morales, un oficial din cadrul serviciului de pompieri, a declarat că ambarcaţiunea s-a scufundat în apropierea portului, precizând că momentan nu se cunoaşte cauza exactă a incidentului.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici