Trump a trimis un ultim mesaj înainte să se predea: "Astăzi este ziua în care un partid politic aflat la putere îşi ARESTAZĂ principalul adversar / Naţiunea noastră devine o ţară marxistă din lumea a treia"

Donald Trump a trimis un e-mail susţinătorilor campaniei sale pentru alegeriile din 2024, afirmând că "astăzi plângem pierderea justiţiei în America". Email-ul vine cu doar câteva ore înainte de momentul când Trump se va preda devenind astfel primul preşedinte pus sub acuzare penală din istoria SUA.

717 afișări
Imaginea articolului Trump a trimis un ultim mesaj înainte să se predea: "Astăzi este ziua în care un partid politic aflat la putere îşi ARESTAZĂ principalul adversar / Naţiunea noastră devine o ţară marxistă din lumea a treia"

Trump a trimis un ultim mesaj susţinătorilor înainte să se predea: "Astăzi este ziua în care un partid politic aflat la putere îşi ARESTAZĂ principalul adversar / Naţiunea noastră devine o ţară marxistă din lumea a treia"

"Astăzi este ziua în care un partid politic aflat la putere îşi ARESTAZĂ principalul adversar care nu a comis NICI O CRIMĂ. Întrucât voi fi indisponibil în următoarele câteva ore, vreau să profit de acest moment pentru a vă MULŢUMI pentru tot sprijinul vostru", a scris Trump.

"Naţiunea noastră devine o ţară marxistă din lumea a treia, care CRIMINALIZEAZĂ disidenţa şi îşi pune în INCHISOARE opoziţia politică", a adăugat acesta.

Trump a ţinut să dea asigurări susţinătorilor săi.

"Suntem o naţiune care şi-a declarat independenţa faţă de cel mai mare imperiu din lume, care a câştigat două războaie mondiale şi care a trimis primul om pe Lună. Rezilienţa este în sângele nostru. Mişcarea noastră a depăşit atât de multe. Şi nu am nicio îndoială că vom învinge din nou şi vom câştiga Casa Albă în 2024".

Ce se va întâmpla azi după ce Trump se va preda

  • În jurul orei 21.15, Donald Trump se va preda în biroul procurorului districtual din Manhattan.
  • Donald Trump va fi amprentat, i se vor lua probe ADN. Nu va fi încătuşat, nu este sigur dacă i se va lua un mug-shot.
  • Trump va urca la etajul 15 în clădirea în care se află şi Curtea Supremă din Manhattan pentru a-i fi prezentate oficial acuzaţiile penale şi în care judecătorul Curţii Supreme Juan Merchan îl va inculpa oficial.
  • Donald Trump îşi va susţine nevinovăţia în faţa judecătorului Merchan.
  • Trump va fi liber să plece la Mar a Lago pentru a-şi susţine conferinţa de presă.
  • Judecătorul Merchan va decide dacă Trump va avea o serie de interdicţii în acest caz.
  • Judecătorul Merchan va desigila rechizitoriul la adresa lui Trump.
  • Judecătorul Merchan va stabili un program pentru paşii următori din procesul preliminar care va avea loc.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici