Trupul neînsufleţit al unei membre a echipei feminine de fotbal a Elveţiei, descoperit în lacul Como, la o adâncime de peste 200 de metri

Florijana Ismaili, membră a echipei feminine de fotbal a Elveţiei şi căpitanul echipei feminine a clubului BSC Young Boys din Berna, a decedat în urma unui accident la înot, trupul neînsufleţit al acesteia fiind descoperit marţi pe fundul lacului Como, informează publicaţia The Sun.

497 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al unei membre a echipei feminine de fotbal a Elveţiei, descoperit în lacul Como, la o adâncime de peste 200 de metri

Trupul neînsufleţit al unei membre a echipei feminine de fotbal a Elveţiei, descoperit în lacul Como

Împreună cu o colegă, Ismaili a închiriat o barcă gonflabilă în apropiere de localitatea Musso din nordul Italiei.

Ismaili a dispărut sâmbătă dimineaţă în timp ce înota în lacul Como. Potrivit cotidianului italian Corriere della Sera, Ismaili "a sărit în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă".

Trupul neînsufleţit al sportivei în vârstă 24 de ani a fost descoperit la adâncimea de 204 metri la trei zile de la dispariţie. Echipele de căutare au folosit un robot subacvatic pentru a cerceta zonele mai adânci ale lacului.

Florijana Ismaili juca pentru echipa feminină elveţiană BSC Young Boys din anul 2011 şi a debutat la echipa naţională feminină de fotbal a Elveţiei în anul 2014.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici