Un vehicul 4x4 a ucis două persoane şi a rănit alte 18 în timpul unui spectacol, în Olanda - VIDEO

Un "monster truck", un camion 4x4 cu roţi supradimensionate, a deviat de la traiectorie după care a percutat spectatori ce asistau la un eveniment sportiv, duminică, în estul Olandei, provocând moartea a două persoane şi rănind alte 18, au anunţat surse concordante.

1278 afișări
Imaginea articolului Un vehicul 4x4 a ucis două persoane şi a rănit alte 18 în timpul unui spectacol, în Olanda - VIDEO

Un vehicul 4x4 a ucis două persoane şi a rănit alte 18 în timpul unui spectacol, în Olanda - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un grav accident s-a produs astăzi (duminică) cu ocazia unui eveniment sportiv auto", a anunţat într-un comunicat municipalitatea din Haaksbergen, oraşul care a găzduit evenimentul.

Două persoane au murit în accident, a anunţat duminică seara primăria, revizuind în scădere un bilanţ precedent ce anunţa moartea a trei persoane.

Alte 18 persoane au fost rănite, şase dintre ele fiind în stare gravă, a anunţat televiziunea publică olandeză NOS, citându-l pe Hans Gerritsen, primarul oraşului Haaksbergen.

Spectacolul a avut loc pe o stradă situată în apropiere de gara feroviară a oraşului.

Potrivit presei locale, care citează poliţia, şoferul vehiculului 4x4 a fost reţinut, iar o anchetă la faţa locului a fost deschisă, o procedură "standard" în astfel de situaţii.

O înregistrare video postată pe YouTube arată cum vehiculul deviază de la traiectorie după ce a mers, potrivit acestui gen de spectacol, pe mai multe maşini zdrobite.

Înregistrarea video prezintă doar o parte din dramă, şi anume traiectoria urmată de camionul 4x4, ţipetele unora dintre spectatori şi o barieră de securitate răsturnată pe o parte.

Numeroase elicoptere, ambulanţe, maşini de pompieri şi ale poliţiei au fost trimise la faţa locului, a precizat NOS.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici