VIDEO | Bilanţul incendiului de la Grenfell Tower din Londra a ajuns la cel puţin 30 de morţi. Regina Elisabeta a-II-a şi prinţul William, în vizită la supravieţuitorii tragediei

Bilanţul incendiului de la clădirea de apartamente Grenfell Tower din Londra a ajuns la cel puţin 30 morţi, iar mai multe persoane sunt în continuare dispărute, informează BBC News online.

827 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Bilanţul incendiului de la Grenfell Tower din Londra a ajuns la cel puţin 30 de morţi. Regina Elisabeta a-II-a şi prinţul William, în vizită la supravieţuitorii tragediei

Bilanţul anterior era de 17 morţi, iar autorităţile se aşteaptă ca numărul celor decedaţi să crească, ţinând cont că multe persoane sunt date dispărute ori spitalizate în stare critică.

Serviciul Naţional Medical (NHS) din regiunea Anglia a transmis că 24 de persoane rămân în continuare spitalizate, inclusiv 12 pacienţi în stare critică.

Pe baza informaţiilor colectate, postul BBC estimează că până la 76 de persoane sunt dispărute după incendiu, însă printre cei dispăruţi probabil se numără şi unii dintre cei decedaţi.

Operaţiunile de căutare a victimelor ar putea dura "săptâmâni", a declarat Dany Cotton, şeful Brigăzii de Pompieri din Londra.

Aproximativ 20 de pompieri şi patru autospeciale de stins incendii sunt în continuare mobilizate în zonă.

Vineri, regina Elisabeta a-II-a şi prinţul William au vizitat Westway Sports Centre, locul unde se află supravieţuitorii tragediei. De asemenea, membrii familiei regale britanice s-au întâlnit şi cu pompierii salvatori.

 

The Queen and The Duke of Cambridge also met members of the emergency services at Westway Sports Centre in London. 📷PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici