VIDEO Cel puţin un mort şi doi răniţi într-un atac terorist comis în Ierusalim. Femeia ucisă în atac este cetăţean britanic

O persoană a fost înjunghiată mortal, iar alte două au fost rănite într-un atac terorist comis vineri în centrul oraşului Ierusalim, autorul atacului fiind arestat, afirmă surse citate de site-ul israelian YnetNews.com. UPDATE: Femeia ucisă în atentat este o studentă britanică în vârstă de 23 de ani, afirmă surse citate de site-ul YnetNews.com.

2175 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cel puţin un mort şi doi răniţi într-un atac terorist comis în Ierusalim. Femeia ucisă în atac este cetăţean britanic

O persoană a fost ucisă într-un atac terorist comis în Ierusalim - YnetNews.com

Update Femeia ucisă în atentatul comis vineri în Ierusalim de un islamist palestinian este o studentă britanică în vârstă de 23 de ani, afirmă surse citate de site-ul YnetNews.com.

Autorul atacului a fost identificat drept Jamil Tamimi, în vârstă de 57 de ani, un islamist cu domiciliul în localitatea Ras al-Amud, situată în Cisiordania. Potrivit poliţiei israeliene, bărbatul ar avea probleme psihice.

Ştire Un islamist palestinian a atacat cu un cuţit într-un vagon al metroului uşor din Ierusalim. O femeie în vârstă de 23 de ani a suferit răni grave şi a decedat în timp ce era transportată spre spital.

Atacul a avut loc în timp ce metroul uşor se afla în zona Pieţei Armatei din Ierusalim, în apropierea Centrului vechi al oraşului.

Alte două persoane au fost rănite în atentat. Este vorba de o femeie în vârstă de 30 de ani, însărcinată, şi de un bărbat de 50 de ani. Cei doi au răni uşoare.

Autorul atacului a fost imobilizat de trecători şi a fost plasat în arest preventiv.

Autorităţile israeliene au stabilit că incidentul are caracter terorist.

Atacul a avut loc în timpul Paştelui evreiesc, celebrat în 2017 în perioada 10-18 aprilie, şi înaintea Paştelui Ortodox şi Catolic, ocazie cu care numeroşi pelerini străini vizitează oraşul Ierusalim.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici