VIDEO Imagini şocante cu afgani alungaţi de focuri de armă. Două persoane au fost ucise pentru că au dat jos un steag al talibanilor

  • Talibanii au ucis doi protestatari pentru că au înlocuit un steag al talibanilor cu cel al Afganistanului, în regiunea Jalalabad, potrivit Alarabiya.
  • Aceştia au tras mai multe focuri de armă în aer pentru a alunga protestatarii din Jalalabad.
5580 afișări
Imaginea articolului VIDEO Imagini şocante cu afgani alungaţi de focuri de armă. Două persoane au fost ucise pentru că au dat jos un steag al talibanilor

Sursa foto: Twitter

UPDATE: Potrivit unor surse din social media, locuitorii din Jalalabad au dat jos un steag taliban şi l-au înlocuit cu steagul naţional al Afganistanului, ceea ce i-a enervat pe militanţii mişcării islamice şi au îndreptat armele asupra manifestanţilor. Două persoane au fost ucise, potrivit Albawaba.

Potrivit rapoartelor, afganii protestau faţă de venirea la putere a talibanilor şi cereau ca drapelul naţional al Afganistanului să fie ridicat.

În acest moment nu se ştie dacă armele au fost îndreptate şi asupra afganilor care protesatu şi dacă sunt victime.

Insurgenţii talibani au intrat, duminică, în capitala Afganistanului, Kabul. În dimineaţa zilei, insurgenţii au capturat şi oraşul Jalalabad din est şi deţin astfel controlul autostăzii cheie pe care trasportă marfa în ţara fără ieşire la mare. De asemenea, au preluat postul de frontieră Torkham din apropiere de Pakistan, lăsând aeroportul din Kabul singura cle de ieşire din Afganistan.

În aceeaşi zi, talibanii s-au instalat chiar în palatul prezidenţial, de unde au şi ţinut o conferinţă de presă.

CITEŞTE ŞI: Revenirea talibanilor la putere are consecinţe majore asupra vieţii femeilor afgane

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici