VIDEO Tânăr de 25 de ani, considerat principalul suspect în cazul unui atac cu acid într-un club din Londra

Poliţia britanică l-a identificat pe Arthur Collins, prietenul prezentatoarei TV Ferne McCann, drept principalul suspect în cazul unui atac cu acid într-un club de noapte din estul Londrei, soldat cu 20 de răniţi, relatează The Associated Press.

1799 afișări
Imaginea articolului VIDEO Tânăr de 25 de ani, considerat principalul suspect în cazul unui atac cu acid într-un club din Londra

Tânăr de 25 de ani, considerat principalul suspect în cazul unui atac cu acid într-un club din Londra (Imagine: eveningstandard.co.uk)

Collins, în vârstă de 25 de ani, este căutat de poliţie pentru a fi audiat în acest caz.

Atacul a avut loc luni dimineaţa în incinta clubului de noapte Mangle, în urma unei altercaţii între două grupuri. Douăzeci de persoane au suferit arsuri în urma incidentului, două dintre acestea având răni serioase, necesitând spitalizarea într-o unitate specială pentru arşi.

Numărul incidentelor violente în care s-au folosit substanţe corozive a crescut semnificativ în ultimii ani, unii experţi sugerând că grupurile infracţionale au început să folosească acid pentru că riscul unei inculpări este mai redus decât în cazul unui atac cu cuţitul.

 

În anul 2016 au fost înregistrate 454 de agresiuni în cursul cărora s-au folosit substanţe corozive, faţă de 261 de astfel de infracţiuni în anul precedent.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici