Vladimir Putin: Rusia şi SUA au responsabilitatea asigurării păcii la nivel mondial

Rusia şi Statele Unite au responsabilitatea comună de a asigura pacea la nivel global, i-a transmis preşedintele rus, Vladimir Putin, omologului său american, Barack Obama, cu ocazia Anului Nou.

1956 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin: Rusia şi SUA au responsabilitatea asigurării păcii la nivel mondial

Vladimir Putin si Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vladimir Putin a insistat asupra faptului că, în 2015, se vor împlini 70 de ani de la încheierea celui de-al doilea Război Mondial.

"Această dată istorică trebuie să ne amintească de responsabilităţile pe care Rusia şi Statele Unite le au în favoarea păcii şi stabilităţii în lume, de rolurile unice pentru a face faţă provocărilor şi ameninţărilor internaţionale", afirmă Putin în mesajul adresat lui Obama cu ocazia Anului Nou.

Putin le-a transmis urări de sărbători şi fostului premier italian Silvio Berlusconi, fostului preşedinte american George W. Bush şi fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici