Zeci de zboruri au fost anulate în Noua Zeelandă, în urma unei scurgeri de carburant. 2.000 de pasageri au fost afectaţi

Mai multe zeci de zboruri care urmau să decoleze luni de pe aeroportul din Auckland, Noua Zeelandă, au fost anulate din cauza unei avarii la conducta care transporta carburantul pentru alimentarea avioanelor, informează autorităţile, potrivit agenţiei de ştiri Dpa.

540 afișări
Imaginea articolului Zeci de zboruri au fost anulate în Noua Zeelandă, în urma unei scurgeri de carburant. 2.000 de pasageri au fost afectaţi

Zeci de zboruri au fost anulate, în urma unei scurgeri de carburant

Compania care operează conducta folosită pentru alimentarea aeronavelor a detectat o scurgere şi a anunţat că lucrările de reparaţie vor dura între 10 şi 14 zile.

Aproximativ 2.000 de clienţi din Noua Zeelandă au fost afectaţi de anularea zborurilor, a transmis compania aeriană Air New Zealand.

Totodată, unele zboruri pe distanţe lungi, din şi spre Asia sau America de Nord, vor fi nevoite să facă escale suplimentare pentru realimentare.

"Aviaţia este o industrie de transport critică şi seva turismului, aşa că suntem extrem de dezamăgiţi de această avarie a infrastructurii", a precizat David Morgan, reprezentant al Air New Zealand.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici