Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 3 septembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

321 afișări

Cinci copii au fost recuperaţi de Salvamontiştii din Prahova, în cursul zilei de ieri. Copiii, cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, au fost euizaţi fizic şi nu am mai putut înainta pe traseul care duce de la Piatra Arsă spre Babele, din Munţii Bucegi.

300 de marinari militari din Ucraina şi România participă la un exerciţiu pe Dunăre. Exerciţiul "Riverine 2019" este organizat de Forţele Navale Române, în perioada 3-7 septembrie, pe fluviul Dunărea, în zona cuprinsă între Izmail (Ucraina) şi Tulcea.

Senatorul USR de Diaspora Radu Mihail susţine că este inadmisibil ca senatorul ALDE Teodor Meleşcanu, "cel care a supervizat dezastrul de la alegerille de pe 26 mai", să fie propus ca preşedinte al Senatului. USR anunţă că senatorii săi vor vota împotriva acestei propuneri.

Deputatul PSD Oana Florea a declarat, aseară, la un post de televiziune că este una dintre persoanele vizate pentru a fi noul preşedinte al Comisiei Parlamentare de Control al SRI. Aceasta a afirmat că este capabilă să conducă "echilibrat şi profesionist" această comisie.

Procurorul general al SUA, William Barr, a elaborat o lege privind grăbirea aplicării pedeapsei cu moartea pentru persoanele care comit asasinate în masă, a declarat ieri un oficial de la Casa Albă, potrivit Reuters.

 

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici