Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 30 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

141 afișări

Furtuna de azi noapte din Capitală nu a fost fără urmări. Două maşini au fost avariate după ce un copac a căzut peste ele pe strada Polonă din Capitală, o casă şi un demisol au fost inundate. Banda a doua a DN1, în zona Otopeni, a fost inundată şi ea inundată în urma furtunii, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

110 şcoli din Bucureşti sunt închise azi, iar mâine vor fi toate, a anunţat Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB). Şcolile au fost închise cu ocazia sosirii Papei Francis în România. Din totalul celor 110 şcoli din Capitală în care cursurile vor fi suspendate joi, 79 sunt de stat şi 31 private.

Carmen Dan a declarat, aseară, că este nevoită să îl dezamăgească pe Klaus Iohannis, deoarece nu îşi va da demisia din funcţia de ministru „nici imediat, nici imediat”. Aceasta a subliniat că nu o intimidează cererea preşedintelui. Ministrul a spus că renunţă la funcţie doar dacă îi cere partidul.

Primăria Capitalei vrea să implementeze un nou proiect de acordare a voucherelor pentru aparate dentare destinate copiilor cu vârste între 7 şi 16 ani, după cel de anul trecut. Proiectul, al cărui buget este de aproape 2,3 milioane de lei, ar putea fi aprobat în şedinţa CGMB de azi.

Parlamentul Israelului (Knesset) a fost dizolvat, aseară, întrucât Benjamin Netanyahu, liderul partidului Likud şi premier în exerciţiu, nu a reuşit formarea unei coaliţii majoritare, astfel că vor fi organizate alegeri legislative anticipate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici