Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 14 august 2019

MEDIAFAX vă prezintă principalele ştiri ale orei 12.00

176 afișări

DIICOT anunţă că rămăşiţele găsite de către procurori în liziera din pădurea de lângă Caracal aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu. Asta înseamnă că se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă. Fragmentele osoase au fost găsite la indicaţia lui Dincă, care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi rămăşiţele Luizei Melencu.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două coduri galbene de vijelii şi ploi torenţiale, valabile până joi, ora 10.00. Zonele din centru, vest, nord-vest şi sud-vest vor fi cuprinse de vremea rea, ploi în averse, căderi de grindină, descărcări electrice şi rafale de vânt de până la 90 km/ h.

Mihai Fifor, spune că ambasadorul Germaniei la Bucureşti, a fost de acord cu relansarea dialogului privind aderarea României la Spaţiul Schengen. Potrivit ministrului interimar al MAI, ambasadorul Cord Meier-Klodt a apreciat rezultatele obţinute de România, pe timpul deţinerii Preşedinţiei Consiliului UE.

Anchetatorii din Suceava, care au făcut săpături şi au ridicat noi probe din curtea femeii acuzată că şi-a asfixiat copilul nou-născut, au descoperit resturile a doi bebeluşi. Conform unor surse judiciare aceştia au fost îngropaţi imediat după naştere, în 2016 şi 2018. Femeia de 37 de ani este acuzată de pruncucidere.

Administraţia de la Beijing condamnă "acţiunile aproape teroriste" de la aeroportul din Hong Kong. Aeroportul, unul din cele mai aglomerate din lume, a fost, începând de vineri, scena protestelor antiguvernamentale care au avut loc zilnic. Zborurile au fost reluate azi după ce s-a obţinut un ordin temporar de interdicţie contra protestatarilor.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici