Video ŞTIRILE OREI 12:00 | 18 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12:00.

92 afișări

Centrul Capitalei este din nou blocat astăzi. 800 de taxiuri ocupă la această oră Piaţa Constituţiei.Taximetriştii protestează, nemuţumiţi fiind de proiectul de lege privind ridesharing. Mitingul se va încheia la ora 15.

Parlamentul dezbate şi votează, astăzi, moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie la adresa Guvernului. Premierul Viorica Dăncilă susţine că nu are emoţii şi că are încredere în colegii din PSD şi ALDE. Pentru ca moţiunea să treacă sunt necesare 233 de voturi, din totalul de 465 de parlamentari.

O comisie a Penitenciarului Rahova va decide unde îşi va ispăşi Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare, pronunţată în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Fostul preşedinte PSD ar vrea să rămână încarcerat în Penitenciarul Rahova, astfel încât familia şi cei apropiaţi să-l poată vizita.

Bucureştiul şi 39 de judeţe se află sub cod galben de vreme rea până la ora 23.00. Se vor semnala ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. Se pot acumula cantităţi de apă de peste 40 l/mp.

Administraţia Fondului pentru Mediu demarează un nou Program Rabla pentru Electrocasnice. Prin acest program se pot obţine vouchere cu ajutorul cărora se pot cumpăra televizoare, frigidere, maşini de spălat şi aparate de aer condiţionat. Înscrierile se pot face pe pagina web a Administraţiei.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici