Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 24 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

127 afișări

O grefieră de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a murit după ce s-a aruncat, în această dimineaţă, de la etajul al doilea al instituţiei. Femeia de 50 de ani a lăsat şi un bilet de adio.
Anchetatorii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Un bărbat de 42 de ani a fost ucis, azi noapte, în apropierea unei şcoli din oraşul Galaţi. Primele informaţii arată că bărbatul a avut un conflict cu mai multe persoane, pe stradă, şi a fost lovit cu cuţitul în piept.

Peşte neconform în mai multe hypermarketuri din zona Bucureşti-Ilfov. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor au găsit mai multe enreguli privind recepţionarea, depozitarea, procesarea şi comercializarea mărfii.

Au fost magistraţi supravegheaţi în baza a 2 mandate pe aceleaşi fapte. Asta au descoperit inspectorii judiciari, la controlul de la DNA privind cauzele cu magistraţii. Informaţiile exploatate au ajuns la unităţi militare din cadrul SRI.

Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a formulat 17 noi acuzaţii de spionaj împotriva co-fondatorului Wikileaks, Julian Assange, potrivit BBC. El este acuzat că ar fi primit şi publicat în mod ilegal informaţii clasificate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici