Video ŞTIRILE OREI 20.00 | 30 aprilie

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 20.00

93 afișări

Comisia Europeană avertizează că va acţiona RAPID în contextul problemelor statului de drept din România

Comisia Europeană a organizat, azi, o dezbatere pe tema situaţiei din România şi va acţiona rapid în contextul problemelor care afectează statul de drept, afirmă un purtător de cuvânt al Executivului UE.

Testul rapid indică prezenţa de droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Testul final va evidenţia dacă acest lucru se confirmă sau nu.

Anul acesta vor fi finalizate lucrările de modernizare pe 160 de kilometri de cale ferată pe tronsonul Coşlariu-Simeria al Coridorului 4, a anunţat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Acesta a făcut azi o călătorie cu trenul între Bucureşti şi Constanţa şi s-a declarat mulţumit de condiţii.

Hidrologii au emis un cod galben de inundaţii pentru râurile din vestul, nordul şi estul ţării, valabil până miercuri la ora 18. Fenomenele se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din judeţele: Cluj, Bihor, Hunedoara, Caraş – Severin, Suceava şi Neamţ.

Producţia HBO "Urzeala Tronurilor" şi-a doborât propriul record pe Twitter, după ce episodul de duminică seară a generat cele mai multe mesaje unice pe platforma de micro-blogging din istoria serialelor de televiziune, respectiv 7,8 milioane de mesaje unice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici