HOROSCOP 30 iunie. Un început de zi aparent bun, dar înşelător. Lucrurile riscă să o ia razna pentru patru zodii

Luna din Rac aderă la un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti, apoi la un careu tensionat cu Marte din Berbec. Racii şi celelalte zodii de Apă (Scorpion, Peşti) au o parte de o dimineaţă relativ bună, dar lucrurile evoluează nu tocmai bine pentru acest semn şi celalalte zodii Cardinale (Berbec, Balanţă, Capricorn). Pot apărea conflicte şi situaţii negative la care nu se aşteptau.

40230 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 iunie. Un început de zi aparent bun, dar înşelător. Lucrurile riscă să o ia razna pentru patru zodii

HOROSCOP 30 iunie - Berbec

Din câte se pare, ziua de astăzi începe lent dar bine pentru tine, în sensul în care nu te simţi presat(ă) prea mult de treburile de acasă ori de cele de la serviciu. Lucrurile s-ar putea schimba şi nu în bine mai târziu, când s-ar putea ca ceva din comportamentul tău să îi supere pe cei dragi. Sau poate că tu eşti cel(a) care nu are răbdare cu modul în care familia se poartă sau gândeşte. Aşadar, trebuie să dai dovadă de diplomaţie spre seară, să încerci să tolerezi anumite lucrurile pe care nu le înţelegi pe deplin la ei.

HOROSCOP 30 iunie - Taur

În prima parte a zilei, comunici bine cu cei din jurul tău, te simţi validat(ă) de ceea ce îţi spun prietenii şi alte persoane care cred în tine, iar cât priveşte atitudinea ta faţă de viitor, eşti optimist(ă), poate şi graţie unor veşti bune pe care le primeşti cu privire la unele proiecte pe care le conduci sau în care eşti implicat(ă), de exemplu. Trebuie să ţii cont însă de faptul că ar putea apărea şi unele zvonuri nu tocmai pozitive, care te pun pe gânduri, în cel mai bun caz, sau chiar îţi provoacă unele temeri extrem de mari.

HOROSCOP 30 iunie - Gemeni

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de rotunjire a veniturilor, cum ar fi unele proiecte suplimentare la serviciu sau nişte activităţi extraprofesionale în domeniul tău principal de activitate. Acest lucru te-ar putea încuraja să rişti cu unele investiţii în nişte proiecte, să te gândeşti că dispui de un plus la buget pe care l-ai putea direcţiona către nişte planuri de viitor. Pe termen lung, s-ar putea ca această decizie să nu se dovedească a fi una înţeleaptă. S-ar putea să îţi asumi unele riscuri de care nu eşti conştient(ă) şi care îţi pot aduce unele pagube considerabile.

HOROSCOP 30 iunie - Rac

Începi ziua bine, cu o stare de spirit la înălţime şi o mentalitate pe măsură, dar acest lucru nu înseamnă că eşti scutit(ă) astăzi de provocări. Unele responsabilităţi care îţi revin la serviciu s-ar putea să te umple de stres sau poate că îţi face unul din superiori zile fripte astăzi la muncă. Aşadar, pe lângă dispoziţia bună pe care o ai, este important să te înarmezi cu răbdare şi stăpânire de sine. În caz contrar, rişti să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai târziu, care te pot afecta pe termen lung.

HOROSCOP 30 iunie - Leu

Intuiţia ta este neobişnuit de ascuţită astăzi, iar pe lângă asta, se vede că eşti conectat(ă) strâns la universul tău interior, că îţi cunoşti foarte bine dorinţele şi nevoile. Pe de altă parte, acest lucru s-ar putea să te facă mai vulnerabil(ă) decât de obicei, mai expus(ă) în faţa unor răutăţi gratuite care s-ar putea abate asupra ta sau în faţa unor gesturi pe care tu le consideri acum un afront. Aşadar, se recomandă să dai dovadă de o perspectivă obiectivă în anumite situaţii, să nu judeci greşit anumite vorbe sau comportamente care par, la prima vedere, că te atacă.

HOROSCOP 30 iunie - Fecioară

Circumstanţele din prima parte a zilei te îndeamnă parcă să îţi faci tot felul de planuri cu prietenii sau cu partenerul de viaţă ori să priveşti cu multă indulgenţă progresele pe care le-aţi făcut în cadrul unor proiecte pe care le derulaţi deja împreună. Există însă posibilitatea să apară unele motive de îngrijorare pe parcursul zilei, unele semnale de alarmă că poate ţi-ai propus ceva prea ambiţios alături de ei, dat fiind nivelul de implicare afişat în ultimele activităţi pe care le-aţi desfăşurat la comun. Aşadar, este foarte important să îţi faci nişte aşteptări realiste în raport cu cei dragi.

HOROSCOP 30 iunie - Balanţă

În prima parte a zilei, nu duci deloc lipsă de randament, astfel că s-ar putea să rezolvi până la prânz mai multe treburi decât ţi-ai propus, ba chiar şi câteva aspecte importante în ceea ce le priveşte pe cele de mâine. Pe de altă parte, s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu cu colegii de muncă sau poate că-ţi face competiţia ziua mai dificilă într-o formă sau alta. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu te laşi afectat(ă) prea mult de şicane sau piedici. În fond, depinde de tine cât de mult le laşi să interfereze cu planurile tale.

HOROSCOP 30 iunie - Scorpion

Eşti inspirat(ă) astăzi şi găseşti cu uşurinţă soluţii creative la situaţiile cu care te confrunţi astăzi, dar s-ar putea ca, în plan profesional, să fie nevoie de altceva de la tine. Poate că sarcinile de care te ocupi implică să urmezi anumite protocoale sau să iei unele decizii pe care le-ai cam evitat. Aşadar, va trebui să te conformezi la aceste aşteptări în anumite contexte, să nu îţi pierzi vremea regretând că lucrurile nu au evoluat aşa cum ţi-ai fi dorit. În caz contrar, rişti să iroseşti energie pe care ai fi putut-o folosi altfel, într-un mod mult mai lucrativ.

HOROSCOP 30 iunie - Săgetător

În prima parte a zilei, atmosfera din sectorul vieţii de familie este liniştită, dar nu te înşeli prea tare dacă ai impresia că lucrurile ar putea să ia o întorsătură deloc pozitivă la un moment dat. S-ar putea ca acest climat să fie unul volatil, să degenereze atunci când apare un sentiment de neîncredere între tine şi cei dragi. Prin urmare, este important să ai grijă cum reacţionezi atunci când lucrurile par să nu meargă aşa cum îţi doreşti. Altfel, s-ar putea ca tensiunile să degenereze în conflicte şi să îţi fie greu să le domoleşti până la finalul săptămânii.

HOROSCOP 30 iunie - Capricorn

Comunici bine astăzi cu partenerul de viaţă, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre alţi membri ai familiei, în raport cu care s-ar putea să experimentezi unele tensiuni. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca probleme de comunicare să apară în relaţie cu persoana iubită, dar doar cu privire la unele subiecte care ţin de o problemă domestică, locativă sau casnică. Aşadar, ai nevoie astăzi de răbdare, să îţi asculţi interlocutorul înainte să îţi faci cunoscut punctul de vedere. În caz contrar, există riscul să se manifeste probleme mari, să ajungeţi la discuţii în contradictoriu foarte aprinse.

HOROSCOP 30 iunie - Vărsător

S-ar putea să apară astăzi unele oportunităţi de a-ţi rotunji veniturile prin intermediul unor activităţi extraprofesionale, dar în acelaşi timp, este nevoie să colaborezi eficient cu persoanele cu care lucrezi în cadrul acestor proiecte. Nu-ţi va fi uşor să comunici cu ele în anumite privinţe, căci se pare că există diferenţe destul de mari în ceea ce priveşte comportamentele şi/ sau mentalităţile voastre. Încearcă să laşi de la tine unde se poate şi vei vedea că şi ceilalţi vor proceda la fel. Pe de altă parte, este important să rămâi ferm(ă) în privinţa lucrurilor la care nu vrei să renunţi.

HOROSCOP 30 iunie - Peşti

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi acest lucru se vede mai ales din atitudinea ta faţă de cei dragi. În alte cazuri, partenerul de viaţă şi/ sau copiii s-ar putea să fie chiar motivul pentru care te bucuri azi de o stare de spirit la înălţime, Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai grijă unde te conduce această stare. Pe fondul ei, ai putea ajunge să faci unele cumpărături care nu erau neapărat utile, de care te puteai lipsi momentan. Aşadar, este foarte important să nu te hazardezi, să nu te laşi prea mult dus(ă) de val.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici