Jamaicanul Hansle Parchment a găsit-o pe voluntara care l-a ajutat să câştige medalia de aur

Campionul olimpic Hansle Parchment a reuşit să-l găsească pe voluntarul care i-a salvat speranţele la medalia de aur, dându-i bani pentru taxi după ce, din cauza unei încurcături, acesta a fost dus la o locaţie greşită, pentru semifinala de la 110 m metri garduri, relatează Reuters.

28951 afișări
Imaginea articolului Jamaicanul Hansle Parchment a găsit-o pe voluntara care l-a ajutat să câştige medalia de aur

Sursa foto: profimedia

Sprinterul jamaican Hansle Parchment, a mers iniţial la centrul acvatic, în loc să meargă la Stadionul Olimpic, pentru semifinala probei de 100 m garduri. O înregistrare video făcută de acesta a devenit virală, după ce a găsit voluntara, i-a dat banii înapoi şi i-a arătat medalia de aur câştigată.

Într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare, Parchment a spus că şansele sale la medalie au fost aproape anulate când şi-a dat seama că s-a urcat în autocarul greşit şi că nu a mai avut timp suficient pentru a lua un autobuz înapoi spre satul olimpic şi apoi un altul spre stadion.

"Am văzut o voluntară şi a trebuit să o implor, pentru că, bineînţeles, nu are voie să facă prea multe, şi chiar mi-a dat nişte bani, ca să iau unul dintre taxiuri", a spus el.

"Şi aşa am reuşit să ajung la pista de încălzire de la stadion, cu suficient timp să mă încălzesc şi să concurez, iar asta este pur şi simplu minunat."

Parchment a terminat pe locul doi semifinala, calificându-se la limită pentru finala în care l-a surprins pe campionul mondial Grant Holloway, terminând cu un timp de 13,04 secunde, cel mai bun al sezonului.

Voluntara a fost luată prin surprindere când Parchment i-a arătat medalia de aur. "Serios, ai primit asta?", se aude aceasta spunând în videoclip.

Drept recunoştinţă, Parchment i-a dăruit voluntarei un tricou oficial al echipei jamaicane.

Pentru a-i mulţumi, Edmund Bartlett, ministrul jamaican al turismului, a invitat-o pe tânără în ţara din Caraibe.

"Indiferent unde se va afla ea în lume, vrem să îi răsplătim bunătatea arătată unui compatriot de al nostru", a declarat acesta pentru ziarul local The Gleaner, citat de Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici