Aaron Carter: Michael Jackson mi-a oferit droguri când aveam 15 ani

Fostul copil vedetă Aaron Carter a declarat într-un interviu că Michael Jackson i-a oferit cocaină când avea numai 15 ani şi că a fost foarte deranjat de comportamentul pe care "regele muzicii pop", pe care îl admira, l-a avut faţă de el.

732 afișări
Imaginea articolului Aaron Carter: Michael Jackson mi-a oferit droguri când aveam 15 ani

Aaron Carter: Michael Jackson mi-a oferit droguri când aveam 15 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, Aaron, care a avut el însuşi o carieră muzicală în copilărie şi în adolescenţă, i-a şocat pe fanii lui Michael Jackson prin declaraţiile făcute recent într-un interviu pentru revista OK!, în Australia, potrivit contactmusic.com.

Acum în vârstă de 23 de ani, Aaron Carter a spus că este pentru prima dată când face aceste dezvăluiri.

"Îmi este dor de Michael, am petrecut momente incredibile cu el. Am făcut cu el lucruri pe care nu le-a mai făcut nimeni, dar am fost şi tulburat de ce mi-a făcut... Mi-a dat vin. Sigur, puteam să refuz, dar aveam 15 ani. Cât despre droguri, mi-a dat cocaină. Mi s-a părut ciudat asta şi alte lucruri", a spus Carter.

El a menţionat, de asemenea, că mama lui era atât de îngrijorată de cât timp petrecea el vorbind cu Jackson la telefon încât a chemat poliţia.

Carter mai spune şi că acum înţelege de ce mama lui era atât de îngrijorată. "L-am admirat pe Michael, dar purtarea lui m-a deranjat mult".

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol - un anestezic puternic -, cu doar câteva săptămâni înainte de debutul unei serii de 50 de concerte pe care starul american urma să le susţină la Londra cu casa închisă. Anul acesta, pe 25 iunie, fanii au comemorat moartea Regelui muzicii pop, desemnat recent cel mai mare cântăreţ din toate timpurile, într-un sondaj organizat de revista britanică New Musical Express.

Totodată, imaginea cântăreţului s-a ameliorat considerabil după moartea sa, în parte graţie unui film documentar despre ultimul său turneu, intitulat "This Is It", în care megastarul apare ca un muzician şi dansator extrem de preocupat de arta lui, şi nu ca o un personaj caricatural şi excentric la care a fost redus de excesele şi scandalurile din ultimii săi ani de viaţă, incluzând un proces în care a fost acuzat de pedofilie, dar achitat în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici