Aurelian Temişan: Mădălina Manole a fost un reper pentru muzica românească

Cântăreţul Aurelian Temişan a declarat, pentru MEDIAFAX, că Mădălina Manole, care a murit miercuri, la vârsta de 43 de ani, a fost un reper pentru muzica românească.

169 afișări
Imaginea articolului Aurelian Temişan: Mădălina Manole a fost un reper pentru muzica românească

Aurelian Temişan: Mădălina Manole a fost un reper pentru muzica românească (Imagine: Mediafax Foto)

"Era unul din oamenii care dădea un sfat şi ştia să se ţină de el. Nu a afişat vreodată tristeţi în comportament. Şi ultima mea întâlnire cu ea, în urmă cu câteva luni, a fost una fericită, era fericită. Venirea copilului a însemnat o binecuvântare. Era o dorinţă pe care o vedea din ce în ce mai irealizabilă. Cu atât pare mai ireal gestul ei. Nu se poate pune problema de inconştienţă în gestul său. Dar cât de gravă era boala, în ce fază terminală ar fi fost boala pe care ar fi avut-o să o determine să recurgă la asemenea gest. Ai dreptul să recurgi o singură dată la acest gest, iar ea l-a făcut", a spus Temişan.

Totodată, artistul a precizat că Mădălina Manole a fost un reper pentru muzica românească.

"A fost un reper. Nu poate să spună nimeni niciodată că a existat o periodaă în care oamenii au uitat-o pe Mădălina Manole. De la copii până la bunici, toată lumea ştia şi putea fredona un refren de-al ei. Noi am crescut împreună. Avem sute de spectacole, de turnee, de amintiri", a mai spus Aurelian Temişan.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.30, în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, Mădălina Manole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, doi ofiţeri de la IGPR şi un procuror al Parchetului Capitalei fac investigaţii cu privire la împrejurările în care a decedat cântăreaţa Mădălina Manole, necropsia urmând a fi efectuată joi.

Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul din elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat, miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său pe telefonul acestuia, în care spunea că "nu se mai simte frumoasă", afirmă sursele citate.

În urmă cu trei săptămâni, Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

Mădălina Manole ar fi împlinit miercuri 43 de ani.

În luna mai a acestui an, Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 Mădălina Manole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numără "Ei, şi ce?" (1993, "Trăiesc pentru tine" (1996), "Cântă cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici