Brad Mehldau Trio, în premieră în România pe 26 noiembrie. Care sunt preţurile biletelor - VIDEO

Pianistul american Brad Mehldau concertează în premieră în România, alături de bateristul Jeff Ballard şi basistul Larry Grenadier, evenimentul având loc pe 26 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Radio din Bucureşti, informează organizatorii concertului, Twin Arts.

77 afișări
Imaginea articolului Brad Mehldau Trio, în premieră în România pe 26 noiembrie. Care sunt preţurile biletelor - VIDEO

Brad Mehldau (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, pianistul american obişnuieşte să cânte câte o melodie separată cu fiecare mână, iar, când vine vorba despre improvizaţie, rămâne la fel de atipic. Mehldau construieşte, puţin câte puţin, adună fragmente, combină motive gradual până când piesa prinde proporţii şi îşi titlul de muzică autentică. Pentru acest lucru a fost laureat cu premiul Festivalului de la Montreal "al artiştilor care contribuie semnificativ la inovaţia jazz-ului". A fost, de asemenea, nominalizat de cinci ori la premiile Grammy.

Brad Mehldau vine la Bucureşti în formulă de trio, împreună cu bateristul Jeff Ballard şi basistul Larry Grenadier.

Bateristul Ballard are o relaţie complicată cu tobele sale, pe care "ba le mângâie, ba le abuzează într-un stil unic", iar Grenadier "susţine ritmul trupei şi poate exploda oricând ca solist, cu o grenadă de forma unui bas în mână", informează sursa citată.

Brad Mehldau Trio va concerta la Sala Radio din Bucureşti în cadrul Jazz Night Out.

Creată de Twin Arts, seria de concerte Jazz Night Out prezintă pe scenele din România unii dintre cei mai importanţi artişti internaţionali de genului.

Accesul în sală la concertul pe care Brad Mehldau Trio îl va susţine la Sala Radio va fi permis începând cu ora 19.30. Potrivit organizatorilor, este interzis accesul cu camere foto profesionale şi nu este permisă filmarea concertului.

Biletele pentru acest eveniment costă 95 de lei, 135 de lei şi 155 de lei, în funcţie de categorie, şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas), precum şi online, de pe www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici