"Bruce Lee al Afganistanului": Tânărul din Kabul care arată şi se luptă exact ca legendarul actor - FOTO, VIDEO

Un tânăr de 20 de ani din Afganistan seamănă izbitor cu celebrul actor şi maestru al artelor marţiale Bruce Lee, atât la înfăţişare, cât şi la stilul de luptă, afganul spunând că marea lui ambiţie este să ajungă "un star la Hollywood".

1846 afișări
Imaginea articolului "Bruce Lee al Afganistanului": Tânărul din Kabul care arată şi se luptă exact ca legendarul actor - FOTO, VIDEO

"Bruce Lee al Afganistanului" (Imagine: captură video)

Un reportaj CNN prezintă viaţa unui tânăr din Afganistan care, la 20 de ani, "seamănă izbitor" cu celebrul actor şi maestru în arte marţiale Bruce Lee.

Abbas Alizada, supranumit "Bruce Lee al Afganistanului", îşi petrece zilele antrenându-se într-un palat abandonat din Kabul, relatează reporterul CNN Jonathan Mann.

"Am visat să fiu un campion, la fel ca Bruce Lee, iar marea mea ambiţie este să fiu un star la Hollywood", spune Alizada, care îl idolatrizează de mult timp pe legendarul actor, după ce s-a uitat de nenumărate ori la filme clasice ca "Enter the Dragon", învăţând să-i imite stilul.

Tânărul a crescut într-o familie săracă cu 10 copii, iar părinţii săi nu şi-au putut permite să îl înscrie la o şcoală de arte marţiale. Însă un antrenor care a avut încredere în el l-a luat sub aripa sa şi, prin susţinere financiară, l-a ajutat să câştige faimă la nivel internaţional.

"Fac apel la comitetul naţional olimpic din Afganistan şi donatori internaţionali să ne ajute. Dacă primim ajutor, promit să fac din Abas o vedetă unică în lume", spune în reportaj instructorul de arte marţiale Ali Qahar.

Alizada mai spune că "nici guvernul, nici altcineva" nu îl susţine în cariera sa sportivă. "Talentul meu este ascuns. Fac tot ce pot folosind propriile resurse ca să devin un viitor campion din ţara mea".

Tânărul de 20 de ani a deschis recent o pagină de Facebook care se bucură de mare succces în rândul internauţilor afgani. În timp ce munceşte din greu în drumul spre celebritate, Alizada spune că prin acest lucru speră să arate şi o parte pozitivă a ţării sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici