Comoara din carte: Ce a făcut o voluntară la un târg de vechituri după ce a găsit 4.000 de dolari ascunşi printre pagini | VIDEO

O voluntară la un târg de carte din Arizona a dat peste o descoperire surprinzătoare. Într-o carte erau ascunşi 4.000 de dolari în numerar, transmite postul de ştiri KPNX.

1257 afișări
Imaginea articolului Comoara din carte: Ce a făcut o voluntară la un târg de vechituri după ce a găsit 4.000 de dolari ascunşi printre pagini | VIDEO

S-a oferit ca voluntar la un târg de carte si a gasit 4.000 de dolari intr-una dintre carti, dar a primit o recompensa pentru gestul sau

Cathy McAllister, voluntar la un târg de carte organizat de Asociaţia de Voluntari din Phoenix, spune că se pregătea să arunce la gunoi o copie uzată a cărţii „The Decline and Fall of the Roman Empire”, atunci când a obersevat ceva neobişnuit. „Am răsfoit rapid cartea şi am văzut imediat că cineva tăiase paginile pentru a face o gaură în mijlocul ei”, declară McAllister pentru postul de ştiri.

Femeia a găsit o „mână de bani” în carte. „Iniţial, am crezut că erau bani de la jocul Monopoly”, spune aceasta. „Am inspectat mai bine şi am realizat că sunt bani cât se poate de reali”, continuă McAllister.

Aceasta spune că datele de contact ale fostului proprietar erau scrise în interiorul cărţii, aşă că a putut să returneze banii familiei. McAllister spune că fiica proprietarului a fost şocată. „L-a întrebat dacă a mai făcut aşa ceva şi cu alte cărţi”, spune McAllister. „Sunt sigură că după ce s-au întors acasă au verificat fiecare carte din locuinţă”, adaugă aceasta.

McAllister spune că la târgul de carte, care este organizat anual şi strânge fonduri pentru numeroase organizaţii caritabile locale, au mai fost găsite sume de bani. „Se mai întâmplă din când în când. Fie un dolar, sau o bancnotă de 20 de dolari, dar suma aceasta a fost cu totul deosebită”, spune femeia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici