Concertul trupei BZN anunţat pentru 4 decembrie, în Capitală, reprogramat. Solista suferă de cancer

Concertul pe care trupa olandeză BZN trebuia să îl susţină pe 4 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost reprogramat pentru 10 octombrie 2015, deoarece solista grupului, Anny Schilder, a fost diagnosticată recent cu cancer la sân, informează organizatorii evenimentului.

683 afișări
Imaginea articolului Concertul trupei BZN anunţat pentru 4 decembrie, în Capitală, reprogramat. Solista suferă de cancer

Concertul trupei BZN anunţat pentru 4 decembrie, în Capitală, reprogramat. Solista suferă de cancer (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Organizatorii evenimentului, German Quality Entertainment, anunţă că acesta va fi ultimul concert pe care trupa BZN îl va susţine în România.

Momentan, Anny Schilder face chimioterapie şi acest diagnostic nu-i permite să iasă din ţară. Totodată, aceasta solicită publicului român să nu o uite şi să aştepte trupa BZN până pe 10 octombrie 2015, subliniind faptul că va fi ultimul concert pe care formaţia îl va susţine în România, mai informează organizatorii evenimentului.

German Quality Entertainment oferă tuturor celor care au un bilet valid la concert posibilitatea de a avea o întâlnire cu artiştii BZN, fiecare dintre aceştia având acces la sesiunea de meet & greet. Cei care nu vor să participe la concertul reprogramat pe 10 octombrie îşi pot recupera banii în perioada 8 -14 decembrie, de la operatorul de bilete de unde le-au achiziţionat.

Biletele pentru concertul pe care BZN îl va susţine la Sala Palatului pe 10 octombrie 2015 se găsesc pe eventim.ro şi salapalatului.ro, la următoarele preţuri: VIP - 500 de lei, categoria I - 300 de lei, categoria II - 200 de lei, categoria III - 100 de lei.

BZN este prescurtarea folosită de formaţia olandeză Band Zonder Naam, care semnifică "trupa fără nume". Artiştii şi-au început cariera în anii '60 şi de atunci au rămas în inimile fanilor ca fiind una dintre cele mai romantice trupe din istoria muzicii. Formaţia are un palmares impresionant: peste 40 de ani de carieră, sute de melodii înregistrate în numeroase limbi, peste 40 de albume vândute în milioane de copii şi zeci de discuri de aur şi de platină.

Datorită succesului pe care l-au avut în ultima perioadă, Jan şi Anny au mai adăugat un disc de platină la colecţie. De-a lungul carierei, 30 de albume diferite ale trupei BZN au câştigat discul de platină, membrii formaţiei bucurându-se de privilegiul de a primi acest premiu timp de 22 de ani consecutiv. Melodiile lor au ocupat săptămâni la rând topurile din Olanda, Germania, Danemarca, Canada, Franţa, Suedia, Marea Britanie.

Jan Keizer şi Anny Schilder, cei doi membri ai formaţiei olandeze BZN, au lansat la Bucureşti, în luna octombrie, cel mai recent videoclip al lor, pentru "Drumurile noastre", o piesă emblematică a muzicii româneşti, interpretată, cu ajutorul unor tehnici video speciale, împreună cu regretatul cântăreţ Dan Spătaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici