Daily Mail: Monica Columbeanu a vrut să adopte un copil, dar a renunţat pentru că acesta plângea

Tabloidul britanic Daily Mail relatează o întâmplare din viaţa Monicăi Columbeanu, care a anunţat public că va adopta un băiat dintr-un orfelinat din România, dar, pentru că acesta a plâns şi nu a lăsat-o să doarmă, vedeta l-a dus înapoi după doar o noapte petrecută împreună.

1365 afișări
Imaginea articolului Daily Mail: Monica Columbeanu a vrut să adopte un copil, dar a renunţat pentru că acesta plângea

Daily Mail: Monica Columbeanu a vrut să adopte un copil, dar a renunţat pentru că acesta plângea (Imagine: Dragos Cristescu/Mediafax Foto)

Vedeta a precizat că vrea să îi ofere o nouă viaţă lui Alex Gabriel, în vârstă de trei ani, dar ea l-a dus înapoi la orfelinat după o singură noapte petrecută de copil în casa familiei Columbeanu, întrucât, spune aceasta, plânsetul lui a ţinut-o trează, informează dailymail.co.uk.

Stefan Cristofor, un om de afaceri din Bucureşti, care, împreună cu fiica lui Mihaela, conduce o organizaţie de caritate ce ajută orfanii, a confirmat că a stabilit întâlnirea dintre Monica şi Alex, mai scrie tabloidul britanic.

"Monica a vrut să petreacă weekendul cu băiatul pe care voia să-l adopte. Dar copilul nu s-a putut adapta. Seara, când l-a pus în pat, el a început să plângă şi nu a putut să adoarmă. A doua zi, ea l-a dus înapoi la orfelinat", a declarat Mihaela, care se ocupă de organizaţia de caritate, precizând că procedura adopţiei s-a încheiat, întrucât Monica Columbeanu nu a mai vrut să ia înapoi copilul.

Monica Columbeanu a fost în vizorul presei de la vârsta de 18 ani, când s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, care la vremea aceea avea vârsta de 56 de ani, mai notează tabloidul britanic.

Pentru a demonstra că nu s-a căsătorit cu el pentru banii săi, Monica a început un "turneu de PR", care a inclus şi vizitarea centrului de plasament pentru orfani din Bucureşti, unde l-a întâlnit pe Alex, în vârstă de 3 ani, şi a precizat că este greşit ca cei mici să locuiască în instituţii, dorind să înceapă procedura de adopţie.

"O să mă asigur că nu va duce lipsă de nimic şi prin asta mă refer în principal la dragostea părintească", a declarat Monica Columbeanu pentru presă la momentul respectiv. Drept urmare, Alex trebuia să petreacă un weekend în vila luxoasă a familiei Columbeanu din Izvorani, dar, după ce o noapte nu s-a putut adapta şi a ţinut-o trează pe "noua lui mamă", a fost adus la orfelinat şi procesul de adopţie a fost oprit.

Alex se pregăteşte în acest moment să înceapă primul an de şcoală.

După ce s-a despărţit de Irinel Columbeanu, Monica a devenit una dintre cele mai dorite femei din societatea românească şi preferă în continuare bărbaţii cu o situaţie financiară bună, mai scrie Daily Mail.

Astfel, iubitul său actual i-a oferit o maşină în valoare de 90.000 de lire sterline, Monica fiind surprinsă petrecând şi alături de starleta Paris Hilton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici