Epidemia de coronavirus nu stă în calea iubirii. Mii de nunţi, oficiate simultan în Coreea de Sud. FOTO

Mii de cupluri au participat la o nuntă în masă, organizată de Biserica Unificării în Coreea de Sud, în ciuda conextului epidemiei de coronavirus. Fotografiile cu mirii, dintre care unii poartă măşti sanitare, sunt impresionante, arată BBC.

1440 afișări
Imaginea articolului Epidemia de coronavirus nu stă în calea iubirii. Mii de nunţi, oficiate simultan în Coreea de Sud. FOTO

Sursa: Profimedia Images

Ceremonia a avut loc la Centrul Mondial pentru Pace Cheongshim din provincia Gapyeongin, în apropiere de capitala Seul, a relatat BBC. Miile de cupluri care au ales să participe au sfidat, astfel, teama de virusul din China, cu toate că în Coreea de Sud au fost confirmate până la momentul respectiv 24 de cazuri de infectare.
 
Unii dintre cei prezenţi au purtat măşti sanitare, dar nu toată lumea a considerat că o asemenea măsură de precauţie ar fi necesară. La eveniment au fost oficiate căsătorii între aproape 6.000 de persoane, din peste 60 de ţări. Astfel de ceremonii au devenit caracteristice Bisericii Unificării, încă din anii ’60.
 
Alte evenimente de mare amploare au fost anulate în ţară, dar autorităţile au permis desfăşurarea nunţii în masă, cu condiţia ca toţi participanţii să efectueze un control medical înainte. În plus, mirii nu au avut voie să fie însoţiţi de rude şi prieteni.
 
Organizatorii evenimentului au oferit măşti sanitare mulţimii, dar, aşa cum se poate vedea şi în imagini, nu toată lumea le-a purtat.
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici