Klaus Iohannis a jucat tenis la un club din Sibiu, alături de tenismenul Victor Cornea

Klaus Iohannis a jucat tenis, luni seară, la un club din Sibiu, alături de tânărul tenismen Victor Cornea, care a postat pe Facebook o fotografie însoţită de o relatare: "Am avut privilegiul să fac primul antrenament într-o Românie altfel, chiar cu noul preşedinte, Klaus Iohannis".

626 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a jucat tenis la un club din Sibiu, alături de tenismenul Victor Cornea

Klaus Iohannis a jucat tenis la un club din Sibiu, alături de tenismenul Victor Cornea (Imagine: Facebook)

Victor Cornea, în vârstă de 21 de ani, a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de Klaus Iohannis pe un teren de tenis.

Imaginea este însoţită de un text, tânărul povestind că a jucat tenis cu noul preşedinte al României.

"Azi, la Tenis Club Pamira din Sibiu, am avut privilegiul să fac primul antrenament într-o Românie altfel, chiar cu noul preşedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple şi motivaţionale cuvinte: «Victor, ai văzut că se poate!»", scrie tânărul tenismen pe reţeaua de socializare.

În fotografie Klaus Iohannis poartă un tricou şi pantaloni scurţi albi şi ţine în mână o rachetă de tenis. Imaginea a adunat peste 250 de "like-uri" şi câteva comentarii.

Iohannis obişnuieşte să joace tenis la clubul de tenis respectiv.

Klaus Iohannis a ajuns, luni, în jurul orei 15.30, la locuinţa sa de pe strada Bâlea din municipiul Sibiu, unde soţia sa ajunsese cu câteva minute înainte, venind de la serviciu.

Întrebat de jurnaliştii care îl aşteptau cum este să fie acasă, Iohannis a răspuns: "Foarte bine".

El a spus că "abia aşteaptă" să-şi vadă soţia, cu care nu s-a mai întâlnit de duminică la prânz, când el a plecat spre Bucureşti.

În 2012, Klaus Iohannis a apărut jucând tenis în biroul său de la Primăria Sibiu, într-un spot de promovare a unui turneu de tenis desfăşurat la Sibiu, el spunând atunci că iniţiativa i s-a părut "suficient de notabilă" pentru a o promova.

În acel spot publicitar, Klaus Iohannis, îmbrăcat în costum, primeşte mingea pe fereastra biroului său din Primărie, o opreşte cu piciorul şi o serveşte mai departe, pe fereastră, spre Piaţa Mare din oraş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici