Mărturie emoţionantă: Ce au declarat părinţii lui Amy Winehouse în primul interviu de la moartea artistei - VIDEO

Părinţii lui Amy Winehouse au acordat primul interviu de la moartea cântăreţei, în cadrul căruia au vorbit despre actele de caritate ale fiicei lor şi despre fundaţia deschisă în memoria ei.

8461 afișări
Imaginea articolului Mărturie emoţionantă: Ce au declarat părinţii lui Amy Winehouse în primul interviu de la moartea artistei - VIDEO

Mărturie emoţionantă: Ce au declarat părinţii lui Amy Winehouse în primul interviu de la moartea artistei

Mitch şi Janis Winehouse au fost invitaţi în emisiunea prezentată de Anderson Cooper şi i-au acordat acestuia un interviu emoţionant despre fiica lor, scrie dailymail.co.uk.

Mitch Winehouse a vorbit despre fundaţia pe care a înfiinţat-o după moartea fiicei sale. Tatăl cântăreţei a declarat că se afla la New York când a aflat că fiica lui a murit şi că după ce aieşit din starea de şoc s-a gândit să înfiinţeze această fundaţie.

În timpul interviului, Mitch Winehouse nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi a fost consolat de fosta sa soţie, Janis.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Tatăl cântăreţei a declarat că spiritul acesteia a fost prezent la înmormântarea sa, după ce un fluture negru s-a aşezat pe umărul prietenei fiicei sale, Kelly Osbourne. Mitch Winehouse est convins că acela a fost un semn din partea fiicei sale că este împăcată.

Părinţii lui Amy Winehouse au mai declarat în interviul pentru Anderson Cooper că fiica lor nu mai lua droguri de trei ani şi că principala sa problemă era abuzul de alcool.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, aflându-se de câţiva ani într-o luptă interminabilă cu drogurile şi alcoolul.

Albumul "Back to Black", lansat de Amy Winehouse în 2006, a devenit, la o lună de la moartea cântăreţei, discul cel mai bine vândut din secolul al XXI-lea în Marea Britanie, au anunţat, miercuri, reprezentanţii agenţiei oficiale britanice care monitorizează vânzările de muzică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici