Mesajul Cristinei Ţopescu pentru tatăl său aflat în suferinţă: "Asta îi spun şi eu acum, când mă întelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, lupta"

Realizatorul de televiziune Cristina Ţopescu a scris un mesaj de susţinere pentru tatăl său, comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, care trece prin clipe grele la spital.

44482 afișări
Imaginea articolului Mesajul Cristinei Ţopescu pentru tatăl său aflat în suferinţă: "Asta îi spun şi eu acum, când mă întelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, lupta"

Mesajul Cristinei Ţopescu pentru tatăl său aflat în suferinţă: "Dragii mei, încă mai sper!"

"Tatal meu lupta, este un luptator. Toata viata am auzit de la el, de cate ori aveam vreo desnadejde: viata e o lupta, deci te lupta ! Si acum vreo luna de zile imi spunea el mie: nu te lasa, nu abandona! Asta ii spun si eu acum, cand ma intelege, dar nu-mi poate raspunde: ticu, lupta, nu te lasa, te iubesc mult !", şi-a publicat gândurile Cristina Ţopescu. 

Fiica sa a scris despre tatăl său că a fost întotdeauna trup şi suflet alături de ţară, "atat de mult, incat acum poate si asta il costa". 

"Ma rog sa mai aiba puterea sa lupte si va multumesc din suflet celor care sunteti alaturi de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup si suflet pentru tara asta intotdeauna. Atat de mult, incat acum poate si asta il costa. Dar daca ar putea da timpul inapoi, sunt sigura ca ar face la fel, si-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru tara lui, pe care n-a vrut niciodata s-o paraseasca.

Si-a pus tot sufletul in ce-a facut, acum sufletul lui e putin obosit, dar iubirea noastra si poate si a multora dintre voi il vor ajuta sa se ridice din nou. Medicii ii resusciteaza trupul si le sunt recunoscatoare, noi, doar prin ganduri bune, am putea sa-i resuscitam sufletul. Sper inca intr-o minune, dragii mei, inca mai sper !", a afirmat fiica jurnalistului. 

Cristian Ţopescu, fostul comentator sportiv, se află la internat la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost adus de urgenţă, marţi, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Silvius Negoiţă, precizând că jurnalistul nu se află într-o stare prea bună. Fostul comentator sportiv suferă de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet.

Cristian Ţopescu are 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici