O aplicaţie pentru telefonul mobil „trezeşte simţurile femeilor” cu ajutorul poveştilor erotice. Ce finanţare a obţinut de la investitori | VIDEO

„Dipsea”, o nouă aplicaţie pentru mobil, destinată femeilor în căutare de poveşti erotice este cea mai nouă platformă virtuală care obţine fonduri impresionante de la investitori în capital, relatează techcrunch.com.

3686 afișări
Imaginea articolului O aplicaţie pentru telefonul mobil „trezeşte simţurile femeilor” cu ajutorul poveştilor erotice. Ce finanţare a obţinut de la investitori | VIDEO

O nouă aplicaţie erotică, destinată femeilor, obţine 5.5 milioane de dolari pentru finanţare

Afacerea de tip start-up din San Francisco, lansată oficial în decembrie 2018, a obţinut 5.5 milioane de dolari, finanţarea având loc în timpul unei „explozii” în interesul pentru crearea de conţinut audio. În plus, există momentan o creştere în vânzarea căştilor wireless, dispozitive foarte comfortabile pentru consumatorii care doresc conţinut audio de durată scurtă.

Pe lângă finanţarea aplicaţiei „Dipsea”, platforma „WaiWhat” a primit la rândul ei 4.3 milioane de dolari în urmă cu câteva săptămâni. Printre noile aplicaţii de succes se mai numără „Gimlet” şi „Anchor”, acestea fiind achiziţionate de gigantul Spotify printr-un contract de peste 300 milioane de dolari.

Între timp, cerinţa pentru conţinutul audio creşte, iar atenţia se îndreaptă către antreprenorii de sex feminin. Fondatorii „Dipsea” susţin că această afacere captează esenţa şi spiritul mişcării de emancipare a femeilor.  

Aplicaţia se bazează pe un sistem de abonamente, ale căror preţ începe de la 8.99 dolari pe lună, platforma oferind poveşti audio scurte menite să „trezească simţurile femeilor”. Librăria aplicaţiei, care va fi extinsă pe viitor, conţine naraţiuni erotice şi ghiduri audio. Poveştile sunt create pentru a fi ascultate la orice moment al zilei.

„Conţinutul audio este incredibil pentru că dă frâu imaginaţiei şi solicită că ascultătorul să fie cel care preia controlul asupra imaginii create”, spune co-fondatoarea „Dipsea” Gina Gutierrez. „Este o experienţă super intimă şi foarte personală”, continuă aceasta.

„Din punctul meu de vedere, viitorul divertismenul este senzorial”, susţine Gutierrez. „Acesta a fost un spaţiu pentru femei pe care nimeni nu l-a mai explorat până acum”, adaugă aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici