O familie a adoptat un şarpe de 3 metri: „Pentru noi, Khatty este ca o fiică”

  • Reptila care a venit din Amazon şi este tratată ca un animal de companie.
  • „Dragostea mea pentru şerpi a început când eram tânăr şi eram fan Alice Cooper, care purta una la gât în concertele sale”, explică proprietarul.
  • Bărbatul locuieşte cu familia în Presidente Prudente, un oraş din interiorul statului São Paulo.
2206 afișări
Imaginea articolului O familie a adoptat un şarpe de 3 metri: „Pentru noi, Khatty este ca o fiică”

O familie a adoptat un şarpe de 3 metri: „Pentru noi, Khatty este ca o fiică”

O familie braziliană, care locuieşte în sud-estul statului São Paulo, a adoptat ca animal de companie un şarpe femelă de trei metri, originar din jungla Amazonului, pe care îl tratează ca şi cum ar fi o „fiică” şi pe care l-au numit „Khatty ".

"M-am interesat prin internet despre cum să obţin adopţia legală şi aşa l-am găsit pe Khatty: a venit din statul Parà, este partenerul meu", a spus proprietarul Djalma Monteiro.

Bărbatul locuieşte cu familia în Presidente Prudente, un oraş din interiorul oraşului São Paulo, unde Khatty a ajuns acum opt ani. Reptila este considerată „liniştită”, dar şi „lacomă”, ingerând un număr bun de şoareci pe zi. Potrivit proprietarului său, Khatty este foarte popular la Presidente Prudente.

„Oamenii care vin la mine acasă sunt mulţumiţi de prezenţa ei: este frumoasă şi fermecătoare, este prinţesa casei, este tratată cu toată afecţiunea din lume, este ca o fiică”, explică Monteiro, în vârstă de 65 de ani.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici