OSCAR 2019: Momentul în care Rami Malek a căzut de pe scenă. Actorul din „Bohemian Rhapsody” a avut nevoie de intervenţia medicilor | FOTO, VIDEO

Actorul din ”Bohemian Rhapsody” tocmai primise premiul pentru Cel mai bun actor atunci când a fost surprins de fotografi în timp ce cădea de pe scenă, relatează E!Online.

32112 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2019: Momentul în care Rami Malek a căzut de pe scenă. Actorul din „Bohemian Rhapsody” a avut nevoie de intervenţia medicilor | FOTO, VIDEO

Moment stânjenitor la Oscar: Actorul din „Bohemian Rhapsody” a căzut de pe scenă la scurt timp după primirea premiului | FOTO

Paramedicii s-au grăbit să îl ajute pe Rami Malek, surprins de fotografi în timp ce cădea de pe scenă, cu statueta Oscar în mână. Potrivit surselor Malek a fost mutat într-o zonă privată în culise, unde a primit îngrijiri medicale pentru potenţiale răni.

Cu toate acestea, Malek s-a bucurat de o seară specială în cadrul ceremoniei premiilor Oscar. În timpul discursului de acceptare, actorul a vorbit despre importanţa câştigului său.

„Faptul că îl sărbătoresc pe Freddie Mercury şi povestea sa cu voi în această seară este o dovadă că avem nevoie de filme ca acesta. Eu sunt fiul unor imigranţi din Egipt, un american la prima generaţie. Parte din povestea mea încă se scrie acum. Voi preţui acest moment pentru tot restul vieţii mele”, a spus Malek în timpul discursului.

”Actorul a făcut tot ce a putut să îşi salveze trofeul. Când a lovit podeaua, Malek a părut surprins, iar cei din jur l-au ajurat să se ridice. A fost chemată salvarea pentru a-l trata pe actor”, arată o sursă citată de Vanity Fair.

Vedeta şi-a revenit destul de repede astfel încât, în culise a reuşit să se adreseze şi celor care nu au fost de acord cu triumful său: ”Nu cred că, din punctul de vedere al criticilor, decizia a fost unanimă, dar ţin cont de tot ce aţi scris. De când eram mic, citesc şi învăţ foarte mult din critica de film. Aşa că oricum, încă vă apreciez foarte mult”.

Rami Malek a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor, pentru partitura din "Bohemian Rhapsody", la cea de-a 91-a ediţie a galei Academiei de film americane, care are loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles.

Christian Bale ("Vice"), Bradley Cooper ("A Star Is Born"), Willem Defoe ("At Eternity’s Gate"), Viggo Mortensen ("Green Book") au fost ceilalţi nominalizaţi la premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin.

Aceasta a fost prima nominalizare la Oscar pentru Rami Malek.

Anul trecut, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal i-a revenit lui Gary Oldman, pentru interpretarea din filmul "Darkest Hour".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici