(P) McDonald’s e Gata de Bună Dimineaţa şi face cinste de Ziua Micului Dejun

Luni, 3 octombrie 2016, este Ziua Micului Dejun la McDonald’s! Toţi clienţii care vizitează restaurantele luni dimineaţa, până la ora 10:00, vor primi câte un Cheese McMuffin cu Ou şi o cafea aburindă din partea casei.

8386 afișări
Imaginea articolului (P) McDonald’s e Gata de Bună Dimineaţa şi face cinste de Ziua Micului Dejun

(P) McDonald’s e Gata de Bună Dimineaţa şi face cinste de Ziua Micului Dejun

Cu toţii avem dimineţi în care uităm sau, pur şi simplu, sărim peste micul dejun. Dar, pentru că, uneori, timpul pare să treacă în fugă, momentele de dimineaţă, în care ne facem puţin timp doar pentru noi, ne pot aduce energie şi bună dispoziţie pentru întreaga zi.

McDonald’s e Gata de Bună Dimineaţa cu un meniu diversificat şi produse preparate ca acasă din cele mai proaspete ingrediente: ouă, unt, bacon şi cafea din boabe proaspăt măcinate. Micul dejun de la McDonald’s încurajează consumatorii să înceapă dimineaţa cu energie şi bună dispoziţie.

Oul – ingredientul vedetă al micului dejun de la McDonald’s

Oul consumat la micul dejun este bogat în proteine cu valoare biologică înaltă (superioare celor din lapte şi carne) şi este un produs de bază în alimentaţia sănătoasă. Un ou de găină conţine fosfor, potasiu, sodiu, calciu, sulf, magneziu şi fier, fiind un produs ideal pentru micul dejun, având în vedere că dimineaţa compuşii nutritivi sunt cel mai bine asimilaţi în organism.

Ouăle folosite în prepararea micului dejun provin de la unul dintre partenerii locali ai McDonald’s în România, Toneli, şi sunt verificate şi ambalate în maximum 24 de ore de la producere. În urma încheierii unui parteneriat strategic cu McDonald’s în România, Toneli este singurul furnizor agreat şi acreditat pentru categoria de produs ,,ou".

Eşti Gata de Bună Dimineaţa?

McDonald’s este primul lanţ de restaurante care a introdus micul dejun în România. Cu ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate, lanţul de restaurante pune în fiecare dimineaţă la dispoziţia clienţilor un mic dejun complet şi divers, preparat exact ca acasa.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 132 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 190.000 clienţi. În 2015 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al doilea an consecutiv, conform AON România.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi:

www.mcdonalds.ro şi www.facebook.com/McDonalds.ro   

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici