Rod Stewart, dat în judecată de un antrenor personal

Cântăreţul britanic Rod Stewart a fost dat în judecată de un antrenor personal, pentru neplata serviciilor de terapie fizică oferite fiului său Sean.

126 afișări
Imaginea articolului Rod Stewart, dat în judecată de un antrenor personal

Rod Stewart (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Randy Rene, care este numit şi "arhitectul trupului", susţine că vedeta de televiziune Sean Stewart, în vârstă de 32 de ani, a încercat să-şi folosească asigurarea medicală pentru a plăti factura pentru terapia fizică, informează dailymail.co.uk.

Anul trecut, Randy Rene a lucrat timp de trei luni cu Sean, pentru a-l ajuta pe acesta să-şi revină după un accident de maşină, fiind rănit la spate şi la umeri.

Antrenorul a intentat un proces, cerând suma de 5.440 de dolari ca plată pentru serviciile acordate în perioada martie - mai 2012.

Site-ul TMZ.com scrie că Rene Randy i-a cerut lui Sean să-i plătească factura pentru terapia fizică, dar acesta din urmă l-a direcţionat către cei care se ocupă de asigurarea lui medicală.

Cu toate acestea, antrenorul a declarat că asigurarea nu acoperă plata serviciilor furnizate de el, aşadar, acesta a luat măsuri juridice pentru a-şi putea recupera suma datorată de Sean Stewart.

Deocamdată nu se ştie de ce Rod Stewart este implicat în acest proces, existând speculaţii că asigurarea medicală ar fi fost pe numele cântăreţului britanic.

Aceasta este pentru a doua oară când Sean este dat în judecată de un antrenor personal.

În 2008, Francois Xavier Declie l-a acuzat pe Sean că nu i-a plătit şedinţele de antrenament, cazul lor luând sfârşit în emisiunea TV a judecătorului Jeanine Pirro.

Sean Stewart este unul dintre cei doi copii pe care Rod Stewart i-a avut din prima sa căsnicie, cu Alana Hamilton, cu care a fost căsătorit între anii 1979 - 1984. În total, Rod Stewart are opt copii, cu cinci femei.

În vârstă de 68 de ani, Rod Stewart a devenit cunoscut graţie colaborării sale din anii 1960 şi 1970 cu grupurile The Jeff Beck Group şi Faces. În 1969 a decis să îşi lanseze o carieră solo şi a devenit celebru cu o serie de hituri precum "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici