Scrisoare EMOŢIONANTĂ pentru Ariana Grande, de la un tată a trei fete, fanele artistei: ”Ai grijă de tine. Fanii tăi nu pleacă nicăieri”

Patrick Millsaps, un bărbat de 44 de ani, tatăl a trei fete, fanele Arianei Grande, i-a scris artistei o scrisoare emoţionantă, după ce aceasta a postat că ”este sfâşiată de durere” şi că îi ”pare foarte rău” pentru cele întâmplate, potrivit Telegraph.

5634 afișări
Imaginea articolului Scrisoare EMOŢIONANTĂ pentru Ariana Grande, de la un tată a trei fete, fanele artistei: ”Ai grijă de tine. Fanii tăi nu pleacă nicăieri”

Scrisoare EMOŢIONANTĂ pentru Ariana Grande, de la un tată a trei fete, fanele artistei:

Bărbatul, care locuieşte în Georgia, Statele Unite, a decis să-i transmită artistei câteva rânduri, după ce tânăra a scris pe o reţea de socializare cât de rău îi pare pentru atacul fin Manchester.

”Sunt tatăl a trei fete, două de 12 ani şi una de 13, aşa că eşti parte a familiei mele de câţiva ani”, a scris Patrick.

”După ce ţi-am citit postarea de pe Twitter, mă tem că trebuie să-ţi spun verde în faţă câteva lucruri. Aşa că ascultă gândurile unui tată”.

”Nu ai nicio nevoie să îţi ceri scuze. Dacă un netrebnic care s-a îmbătat se urcă în maşină şi omoară pe cineva cu maşina lângă hotelul tău din Manchester, te-ai simţi răspunzătoare? Dacă în noaptea de dinaintea concertului o tornadă loveşte Manchester şi ucide mai mulţi oameni care trebuiau să ajungă la concertul tău, ai simţi nevoia să-ţi ceri scuze?

"Vezi tu, nu eşti responsabilă pentru acţiunile unui laş nebun care a comis o faptă în proximitatea ta, aşa cum nu eşti vinovată nici pentru un dezastru natural devastator".

Millsaps, care este şi un producător de filme americane, i-a oferit artistei sfaturi despre cum să treacă peste acestă tragedie.

”Petrece ceva timp cu Dumnezeu, cu familia şi prietenii tăi, care îţi oferă tot sprijinul atunci când ai nevoie de el. Şi atunci când te vei simţi pregătită, în numele tuturor fanilor care îţi iubesc muzica, CÂNTĂ DIN NOU”, a mai scris tăticul.

”Muzica reprezintă limbajul internaţional al păcii. De fiecare dată când ne încânţi cu glasul tău dat în dar de la Dumnezeu, faci lumea asta să fie un pic mai bună”.

”Poftim, draga mea, un sfat nesolicitat de la un tip gras din Georgia care îşi iubeşte fiicele şi apreciează oamenii ca tine din lumea asta. Ai grijă de tine. Fanii tăi nu pleacă nicăieri”, a conchis acesta.

Scrisoarea a stârnit o multitudine de reacţii pozitive în mediul online, primind comentarii precum: ”Avem nevoie de mai mulţi oameni ca tine în lume”, ”Acest bărbat merită premiul <<Tatăl anului>>! Atât de dulce, de real şi de adevărat”.

Patrick Millsaps a scris ulterior că este ”onorat” de toate comentariile şi reacţiile primite şi a adăugat: ”Există părinţi a căror copii le-au fost luaţi de lângă ei în cel mai josnic mod. Acei părinţi merită respectul vostru, iubirea şi toate rugăciunile”.

Serviciul Naţional de Sănătate din Marea Britanie (NHS) a anunţat joi că 116 persoane rănite în urma atacului cu bombă din Manchester sunt tratate în spitale, iar 23 de persoane se află în stare critică, relatează site-ul The Guardian.

22 de oameni au murit în urma exploziei care a avut loc în sala de concerte Manchester Arena. Britanicul cu origini libiene Salman Abedi, în vârstă de 22 de ani, este suspectat de comiterea atacului sinucigaş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici