FOTO ”Jon Snow” se face băiat de casă şi renunţă o perioadă la lumina reflectoarelor: ”Îmi doresc câţiva ani de obscuritate”

Kit Harington, interpretul lui Jon Snow în seria ”Urzeala Tronurilor”, a declarat că speră să aibă parte de ”câţiva ani de relativă obscuritate” după terminarea filmărilor, timp în care plănuieşte să se mute cu iubita sa, potrivit Daily Mail.

1698 afișări
Imaginea articolului FOTO ”Jon Snow” se face băiat de casă şi renunţă o perioadă la lumina reflectoarelor: ”Îmi doresc câţiva ani de obscuritate”

”Jon Snow” se face băiat de casă şi renunţă o perioadă la lumina reflectoarelor: ”Îmi doresc câţiva ani de obscuritate”

Actorul în vârstă de 30 de ani a cunoscut faima după ce a obţinut rolul lui Jon Snow în seria HBO ”Game of Thrones”, însă după terminarea filmărilor plănuieşte să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor, scrie Daily Mail.

”Am 30 de ani acum. Poate reuşesc să mă reinventez şi să scap de imaginea care este atât de sinonimă cu serialul. Sau poate ăsta a fost rolul menit să îl joc şi aici pun capăt”, a declarat Harington într-un interviu.

”Nu urmăresc să joc într-un film de Oscar. Nu este ceea ce îmi doresc. Mi-ar plăcea câţiva ani de relativă obscuritate”.

Cu toate acestea, în momentul în care va reveni în studiourile de filmare, nu va căuta roluri în seriile Marvel sau ceva similar pentru că asta ar însemna ”să se îndrepte spre o cădere sigură” cu privire la cariera sa.

''Dacă voi încerca să concurez cu Game of Thrones, sau dacă voi căuta un film Marvel, sau un alt serial al celor de la HBO, atunci mă voi îndrepta spre o cădere sigură în cariera mea”, a declarat Kit pentru revista Esquire.

Cu privire la planurile sale de viitor, actorul a declarat că plănuieşte să se mute împreună cu iubita sa, Rose Leslie, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale seriei ”Urzeala Tronurilor”. Cu toate acestea, cei doi nu au găsit o casă pe placul lor.

”Fostul meu coleg de apartament s-a mutat cu prietena lui, aşa că şi eu locuiesc cu Rose”, a declarat actorul.

”Sunt cea mai nestatornică persoană. Ba mă uit la o casă în Anglia, ba vreau ceva în Florida. Nu trebuie să te iei după spusele mele cu privire la ce fac”.

Harington nu a vrut să divulge multe lucruri cu privire la relaţia sa cu Rose, menţionând doar că ”sunt foarte, foarte fericiţi”.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a celebrei serii HBO, Rose Leslie interpretând-o pe iubita lui Jon Snow, sălbatica Ygritte.

În cadrul unui interviu, actriţa a declarat că este puţin probabil să joace din nou cu Kit Harington, pentru că îşi doreşte să fie cunoscută pentru talentul său şi nu pentru asocierea cu acesta.

”Este important să faci propriile proiecte, care înseamnă ceva pentru tine ca individ, şi nu să fii asociat cu cineva. Cred în importanţa acestui lucru”. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici