Sergey Brin, dintr-un apartament în Moscova, în topul miliardarilor

  • Sergey Brin s-a născut la Moscova, unde a trait până la 6 ani
  • Alături de Larry Page a dezvoltat motorul de căutare Google
  • Altavista a refuzat să cumpere Google pentru 1 milion de dolari
  • Averea lui Brin se ridică astăzi la 66 de miliarde de dolari
1612 afișări
Imaginea articolului Sergey Brin, dintr-un apartament în Moscova, în topul miliardarilor

Sursa foto: profimedia

Poţi să pleci dintr-un apartament cu trei camere din Moscova şi să ajungi în top-ul miliardarilor. Ţi-a demonstrat-o Sergey Brin, jumătate din Google. Azi e ziua lui şi o să-ţi spun câteva lucruri pe care, poate, nu le ştiai.

A copilărit la Moscova, într-un apartament cu trei camere, în care stătea cu părinţii şi cu bunica. Părinţii lui au depus cerere de emigrare în 1977, aşa că au fost concediati şi aproape un an de zile au trăit de pe o zi pe alta.

În 1993 era în America şi a făcut un program care-ţi permitea să descarci poze de pe site-ul Playboy. Dar, hei, avea 19 ani.

Google a început în camera de cămin a lui Larry Page, partenerul său, cu bani de la investitori, prieteni şi rude. La un moment dat au vrut să-l vândă către Altavista sau Yahoo pentru 1 milion de dolari. N-au reuşit, dar tot răul spre bine. În ziua listării la bursă, în august 2004, cei doi au devenit miliardari. Dacă nu ştiai, Brin este investitor la Tesla lui Elon Musk şi averea lui este estimată la 66 de miliarde de dolari.

Care e secretul? Îţi spune Sergey.

Sergey Brin, co-fondator Google: Cred că trebuie să te distrezi şi să nu te laşi apăsat de greutatea aşteptărilor. Îi încurajez pe tineri să-şi asume riscuri, să-şi urmeze visurile. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici