Video TRAGEDIA din Colectiv: Melodia lansată de trupa Taxi în memoria victimelor, peste 400.000 de vizualizări pe Youtube - VIDEO

Melodia "Ce faceţi?", lansată de trupa Taxi în memoria victimelor incendiului izbucnit în clubul Colectiv din Bucureşti, în urma căruia au murit 60 de persoane, a strâns peste 400.000 de vizualizări pe Youtube la o lună de la tragedie.

17398 afișări

Melodia "Ce faceţi?" a fost publicată pe canalul de YouTube al formaţiei Taxi pe 2 noiembrie. Piesa nu are un videoclip dedicat, în locul acestuia fiind publicată o imagine neagră, ca doliu pentru victimele incendiului din Colectiv.

Aceasta are peste 400.000 de vizualizări de la momentul lansării, în urmă cu 4 săptămâni.

"Hei, ce faceţi? De fapt, ştiu, vă gândiţi la mine/ Staţi liniştiţi, m-a durut cam rău, dar acum mi-e bine/ Suntem toţi aici, lumea se poartă frumos, ne-au pus aripi noi/ Şi totul ar fi perfect, doar că ne e şi nouă dor de voi./ În rest este bine, sunt concerte rock peste tot şi se aude foarte clar, se aude fiecare cuvânt/ Şi băieţii cântă foarte, foarte, foarte tare/ Pentru că doar aşa se aude mai încet răul de pe Pământ", sunt o parte dintre versurile melodiei trupei Taxi.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici